Zoeken naar kinderfeestje Tilburg

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje Tilburg
 
Pathé.nl De filmsite voor alle Pathé bioscopen met de nieuwste films, filmnieuws, trailers, bioscoopagenda, tijden en tickets.
De leukste manier om je verjaardag te vieren is het Pathé Filmfeestje: een gezellige middag met een feestelijke ontvangst, de mooiste plekken in de zaal, een cadeautje en filmdiploma voor de jarige en natuurlijk een superleuke film! Hieronder zie je een aantal van de mogelijke films voor het feestje.
Wil jij het leukste kinderfeestje aller tijden? FlappieKids.
Los puzzels, rebussen en diverse andere spelletjes/ opdrachten op om ons te verlossen van de bom. Voordat de escape room begint, worden jullie omgetoverd tot een echt S.W.A.T Team! Durf jij het aan? Wil je een kant en klaar kinderfeestje organiseren?
Squishy en Slijm Party Kinderfeest Laura Haakt.
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Kinderfeestje Tags: Breda, Creatief, Dongen, Gilze, Kaatsheuvel, Kinderfeest, Oosterhout, Rijen, Slijm, Squishy, Tilburg, Waalwijk, Waspik. Dit kinderfeestje duurt 15, uur. Je mag 1x Slijm en 1 Squishy maken. Je mag een potje versieren om je slijm mee naar huis te nemen.
Circus kinderfeestje bij Pinilotta Circus Kinderfeestjessite.
Het kinderfeestje is voor minimaal 10 en maximaal 20 kinderen hiervoor komen 2 circus instructeurs voor een programma van 2 uur, de kosten zijn 150, exclusief reiskosten. Binnen Tilburg zijn er geen reiskosten, buiten Tilburg zijn de reiskosten 025, per km.
Feestjes Ballorig Tilburg.
Het allerleukste kinderfeestje. vier je bij Ballorig. Vier jouw kinderfeestje bij Ballorig. Wist je dat je bij Ballorig Tilburg naast binnenspelen ook je eigen feestje kunt vieren? Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en vier je verjaardagsfeestje, je zwemdiploma of een ander festijn.
Kinderfeestjes Horeca T-Kwadraat.
Voor een swingend en onvergetelijk kinderfeestje kun je voortaan ook terecht bij Forza Danza! Tijdens het Forza dans kinderfeestje gaan de kinderen na een warming-up een leuke choreografie instuderen waarbij de jarige jop natuurlijk het middelpunt is. In de pauze is er ruimte om vrij te dansen. Ook mogen de kids dan wat lekkers eten en/of drinken. Bij de dansstudio zit Horeca T Kwadraat, waar jullie frietjes, een snack, wat te drinken en een kadootje voor de jarige kunnen krijgen. Reserveer hier uw Kids Dans Feest bij Forza danza. Horeca T Kwadraat. 5022 DX Tilburg.
Kinderfeest in Breda en Tilburg.
Maar voor de kinderen in Tilburg en omstreken is er nu ook goed nieuws. Dit spetterende kinderfeestje kan je nu ook in Tilburg vieren! Het concept blijft hetzelfde, je kiest voor een glitter en glamour feestje of een stoere breakdance party.
Kinderfeestje paardrijden Manege t Halster.
Onze manege ligt tegen Tilburg aan, dus ben je op zoek naar een kinderfeestje met paardrijden en kom je uit Tilburg dan ben je bij ons op het juiste adres! In fotoalbum van het kinderfeestje kun je een goede indruk krijgen van een kinderfeestje, klik hier om rechtstreeks naar het album te gaan.

Contacteer ons