Meer resultaten voor kinderfeestje aan huis

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje aan huis
 
Kinderfeest in Kaatsheuvel Brasserie Het Genieten.
Er staan twee glazen ranja en chips voor je klaar. Je eet kinderfrietjes met een frikandel of een kroket. Een raketijsje is er als toetje en bij het naar huis gaan krijgt ieder kind een snoepzak mee en bovendien een verrassing!
Kinderfeest op het HEMLAB HEMLAB.
12 kinderen 15, uur locatie: HEMLAB, Zuideinde 74-100, Koog aan de Zaan kosten: 1700, per kind. Kinderfeest: Mengen en Roeren! Op je verjaardag ga je met je vrienden en vriendinnen voedsel, dranken en schoonmaakmiddelen uit en om het huis onderzoeken.
GlowGolf Kinderfeestjes.
Leuke tip: voor alle spelers een Glowgolf Topspeler vaantje voor slechts 095, per stuk. Zo gaat iedereen met een leuke herinnering naar huis. Extra optie verkrijgbaar bij elk arrangement: T-shirt / Cap kleuren met glow in the dark stiften voor 375, per stuk.
Kinderfeestje Speelparadijs Pannenkoekhuis De" Oude Maas."
Bij het glitter tattoo kinderfeestje brengen de kinderen glitter tattoos bij elkaar aan. Verder bestaat het kinderfeestje uit: een mooi versierde tafel met een ballon voor de jarige de hele middag spelen in de speelhal pimp je eigen cake onbeperkt ranja keuze uit: kinderpannenkoek naturel, friet met kroket, frikandel of kipnuggets als jarige mag je je eigen pannenkoek bakken in de grote keuken waterijsje een cadeautje voor elk kind workshop glitter tattoo Het feestje wordt in samenwerking verzorgd met Désirée van Heijnsbergen van schimkservice Kakelbont.
Kinderfeestjes Mad Science Nederland.
Gedurende het feest zijn de kinderen junior scientists. Geen gedoe of stress, onze Mad Scientist komt aan huis. Supercoole science activiteiten met de leukste take-homes en aanvullingen. Amusement en onderwijs in één. Diverse mogelijkheden voor een feest op maat, keer op keer.
Kinderfeestje Huis Van Gijn.
Vier je verjaardag in het mooiste Huis. Ga terug in de tijd met een kinderfeestje in Huis Van Gijn. Ontdek verkleed als knecht of dienstmeid dit statige museumhuis. Ga op zoek naar de mooiste plekjes en de vreemdste voorwerpen. Tijdens deze feestelijke middag kom je alles te weten over het leven van 100 jaar geleden en richt je ook nog eens jouw eigen droomhuis in. FEEST 2 uur. Wat is een feestje zonder taart! Alle kinderfeestjes worden gevierd aan een feestelijk versierde tafel in ons.
Kinderfeestjes Bungalowpark Hoge Hexel.
Snoepzakje mee naar huis. Bovenstaande arrangementen duren maximaal 4 uur. Wilt u een kinderfeestje reserveren? Bel dan nu met één van onze receptionistes: 0546-579865. Boek nu uw vakantie. Blijf op de hoogte. Met onze nieuwsbrief ontvangt u als eerste onze speciale aanbiedingen en geven we u regelmatig leuke nieuwtjes over Bungalowpark Hoge Hexel en haar omgeving. De tafels en stoelen in het restaurant zijn aan de kant geschoven, want wij gaan verbouwen!
SCRAPXL Kinderfeestjes.
Aan het einde van de middag mogen de kinderen hun zelfgemaakte knutselwerk meenemen. Laatst kwamen ze met een bolderkar naar het kinderfeestje, maar uiteindelijk moest Opa toch de auto gaan halen, anders konden de creaties niet mee naar huis. Dan zijn we trots, kinderen glimmend van oor tot oor sjouwend met de gekste creaties.

Contacteer ons