Meer resultaten voor kinderfeestje aan huis

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje aan huis
 
kinderfeestje veldhoven.
Hier vind u unieke creatieve eigen ontwerpen, sieraden, zeephangers, seizoensartikelen, huis en tuindecoraties kerststukjes, agenda braderien, gastenboek met referenties, en natuurlijk alle informatie over de kinderfeestjes die ik aan huis verzorg! Ben je op zoek naar iets moois, creatiefsleuks., gezelligs, unieks, betaalbaar, goede kwaliteit of om een kinderfeestje/creatieve workshop. sieraden of t-shirts versieren te reserveren? Kijk dan onder de knoppen aan de linkerkant. Geniet van wat u ziet! Wie weet tot ziens bij een creatief kinderfeestje.
kinderfeestjes Theaterhuis Drechtsteden.
Niemand gaat met lege handen naar huis. u kunt het kinderfeestje aanvullen met een Fotoshoot of schminken. minimaal 6 kinderen per feestje. Per persoon bij 1 workshop 950, duur feestje 2 uur. Per persoon bij 2 workshops 1500, duur feestje 3 uur.
Kinderfeestjes MEK OosterhoutMEK Oosterhout.
De pakketten in het kort. Voor een kinderfeestje op het MEK is er keuze uit twee pakketten. De basis is voor beide pakketten gelijk: een speurtocht, dieren voeren en ponyritjes bij goede weersomstandigheden. De pakketten zien er als volgt uit.: Pakket 1 750, per kind. Een korte speurtocht leeftijdsafhankelijk. Dieren voeren met een medaille als beloning. Chips of een ijsje. 2 glazen ranja per kind. Snoepzakje mee naar huis.
Kinderfeestjes Bubbelbal.
Op zoek naar origineel kinderfeestje voor uw kind? Met BubbelBal en onze BubbelBallen zal het ongetwijfeld een feest worden! Onder enthousiaste begeleiding van een medewerker van BubbelBal zullen de kinderen eerst een korte uitleg krijgen. Na de uitleg mag de jarige als eerste in de BubbelBal om aan zijn vriendjes en vriendinnetjes te laten zien wat je allemaal in een BubbelBal kan.
Vier je kinderfeestje in de regio Nijmegen bij clown Kwibus!
Een kinderfeestje met clown organiseren in de regio van Nijmegen? Clown Kwibus garandeert een zorgeloze speelnamiddag voor alle kinderen van het kinderfeestje in de regio Nijmegen. Clown Kwibus woont in een binnenspeeltuin in Groesbeek. De jarige krijgt meteen de hoofdrol in het huis van Kwibus, een huis dat trouwens volledig tot de verbeelding spreekt. De kids ontdekken de binnenspeeltuin en de draaimolen, kunnen zelf rijden in de Big Wheels of kunnen op ontdekkingstocht in de speelkooi. Ook kinderlijke creativiteit komt aan bod, want de spruiten kunnen zichzelf schminken om zo de held of heldin van hun dromen te worden.
Kinderfeestjes.
Een grote zak snoep om mee naar huis te nemen. En de jarige mag een cadeautje uitzoeken! Prijs per kind 1275, minimaal 8 betalende personen. Battefield Outdoor Lasergame 8950, maximaal 10 kinderen. Op het Battlefield gaan de kinderen in teams een uitdagend spel met elkaar aan, gewapend met professionele laserguns die speciaal ontwikkeld zijn voor outdoor omstandigheden! Dit arrangement betreft 1 uur lasergamen incl. pauze en ranja tijdens de pauze. Het lasergamen is geschikt voor groepen tot maximaal 10 kinderen. Het lasergamen is onder begeleiding van een medewerker van Haasje Over. Het is raadzaam om de kinderen oude kleding, een lange broek en dichte schoenen aan te trekken. Het bovenstaande is uit te breiden met de volgende opties.: Spelen bij Haasje Over tot 12 jaar: 350, per kind. Friet met een snack: 290, per kind. Maak het kinderfeest compleet en bestel er een slagroomtaart bij.: Slagroomtaart 8 personen 950., Slagroomtaart 10 personen 1150., Slagroomtaart 12 personen 1350., Kinderfeestje reserveren Uitnodiging printen.
Kinderfeestje Het Danskantoor.
Vier je Kinderfeestje bij Het Danskantoor! Is uw dochter of zoon binnenkort jarig en staat hij of zij nooit stil, dan is een dansworkshop een zeer leuk kinderfeestje. Uw zoon of dochter bepaalt het thema en Het Danskantoor past zich helemaal aan!
Kinderfeestje.
Een kinderfeestje reserveren kan door contact op te nemen met 023528 57 04 of een bericht te sturen aan secretariaat@shmdc.nl Geef bij de reservering aan hoe je het feest wil samenstellen. Ons secretariaat regelt de eventuele reservering bij het Theehuis Cruquius.

Contacteer ons