Zoeken naar speurtocht voor kinderfeestje

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     speurtocht voor kinderfeestje
 
Kinderfeestjes.
Tijden kunnen in overleg. Na de speurtocht mag er vrij rondgelopen worden. Leeftijd: van 4 t/m 12 jaar. Kosten hiervoor bedragen 850, per kind en 20, voor de gids. Maximaal 2 ouders/begeleiders hebben gratis toegang. Een spannende speurtocht door Fort Kijkduin.
Dé speurtocht app voor kids.
Het allertofste kinderfeestje ooit, dat organiseer je vanaf nu zelf met de app Troovie. Ga met z'n' alle op speurtocht en beleef een van onze te gekke avonturen. Start thuis voor de deur of zet je speurtocht uit in het park in de buurt.
Kinderfeestjes.
In de maanden November, December, Januari en Februari kunt u geen kinderfeestjes boeken. Vul hier het reserveringsformulier voor verjaardagsfeestjes in. We nemen contact met je op om de reservering definitief te maken of om je vragen te beantwoorden. Verwacht aantal kinderen min.
Wil je een speurtocht maken? Hier vind je handige tips.
De speurtochten starten en eindigen met een film waarin de kinderen de hoofdpersoon van de speurtocht ontmoeten en gaan helpen. Iedere speurtocht bevat een compleet uitgewerkt draaiboek waarin je ook tips vind voor de rest van het kinderfeestje. Het draaiboek ontvang je direct na je bestelling in je mailbox.
Bijna jarig? Vier je kinderfeestje bij Madurodam Madurodam. arrow-right. arrow-down. arrow. ticket. cross. play. doorway link. hexagon. divider. facebook. twitter. instagram. linkedin. youtube. divide
Natuurlijk hebben we een spannende speurtocht voor je én staat een gezellige feesttafel met limonade en kleurplaten klaar. Aan het eind van de middag smul je van een heerlijke verjaardagsmaaltijd! Vergeet je niet te ravotten in de speeltuin? Elke woensdag kun je om 1200, 1300, 1400: en 1500: uur in Madurodam je kinderfeestje geven.
Speurtocht kinderfeestje Kinderfeestje thuis.
Of maak een onvergetelijke indruk tijdens het speurtocht kinderfeestje met een zelfgebakken Speurtocht taart. Volgende stap: Aankleding. Aankleding Speurtocht kinderfeestje. Maak een eigen schatkist voor het speurtocht kinderfeestje door een schoenendoos met gekleurd papier te bekleden of in te kleuren.
Wie is? Ontmaskerfeestje met speurtocht Kinderfeestje voor thuis Locohippo.
Kinderfeestjes voor 10 jaar. Kinderfeestjes voor 11 jaar. Kinderfeestjes voor 12 jaar. Kinderfeestjes voor 13 jaar. Terug naar alle categorieën. Kinderfeestje in Nederland. Kinderfeestje in Nederland. Terug naar Kinderfeestje in Nederland. Kinderfeestje in België. Kinderfeestje in België. Terug naar Kinderfeestje in België.
Kinderfeestjes: Kinderfeestjes: speurtochten en themafeestjes thuis.
Wie houdt hier nu niet van? Voor jongens kan je een kinderfeestje met als thema voetbal organiseren! In de zomer kan je een heleboel waterspelletjes klaarzetten om lekker af te koelen. Nog een lekker hapje achteraf en de kinderen hebben weer een leuke herinnering voor later! Super ingrediënt: geheimschrift! In deze special vind je een aantal themafeestjes en uitgewerkte speurtochten. Vergeet vooral je speurtocht niet te doorspekken met de nodige boodschappen in geheimschrift en met de nodige hoeveelheid opdrachten.

Contacteer ons