Op zoek naar speurtocht voor kinderfeestje?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     speurtocht voor kinderfeestje
 
Kinderfeestje 8 jaar vragen over speurtocht Ouders Online.
di, 17/05/2011 1325.: Kinderfeestje 8 jaar vragen over speurtocht. Ben ik weer met mijn jaarlijkse kinderfeestjes-stress. Wordt wel ieder jaar minder hoor, en geldt vnl verjaardag van oudste middelste wil tot nu toe nl. kopie van feestje oudste LOL. Maar mijn vraag nu: ik doe dit jaar en speurtocht, voor het eerst eerdere jaren waren spelletjes in en rond het huis.
Pannenkoeken eten tijdens je kinderfeestje?
Prijs per kind 950., Kinderfeestje met Speurtocht geschikt vanaf 7 jaar. Kleurplaat met kleurpotloden. Speurtocht onder eigen begeleiding in het bos van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Iets lekkers voor onderweg tijdens de speurtocht. Na de speurtocht.: Keuze uit een kinderpannenkoek naturel of poffertjes.
Kinderfeestje.
zondag, mogelijk een kinderfeestje van circa 15, uur te organiseren. Reserveren kan via" Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." De prijs bedraagt 7.50 per kind, inclusief speurtocht, pannenkoek en ranja tijdens het eten.
De kinderfeestjes van OERRR Natuurmonumenten. Close.
Kinderen De kinderfeestjes van OERRR. Ben je bijna jarig? En ben je gek op de natuur? Dan is het tijd voor een kinderfeestje van OERRR! Wat denk je van een kabouterfeest of een kompastocht? Een boswachtersfeest of een geheimzinnig schatkistfeest? Dat zijn de kinderfeestjes van OERRR.
Kinderfeestje foto speurtocht Polysport.
U bevindt zich hier: Home / Activiteiten Gelderland / Arrangementen / Kinderfeest / Kinderfeestje Fotospeurtocht. Het leukste kinderfeestje, een Foto Speurtocht! Een kinderfeestje in het bos is een heel avontuur! Een map met fotos wijst de weg, jullie krijgen een camera mee waarmee jullie 10 opdrachten uit moeten voeren een beetje onderling overleg is hierbij wel nodig! Van alle verzamelde fotos wordt er een mooi kado gemaakt voor de jarige!
Wil je een speurtocht maken? Hier vind je handige tips.
De speurtochten starten en eindigen met een film waarin de kinderen de hoofdpersoon van de speurtocht ontmoeten en gaan helpen. Iedere speurtocht bevat een compleet uitgewerkt draaiboek waarin je ook tips vind voor de rest van het kinderfeestje. Het draaiboek ontvang je direct na je bestelling in je mailbox.
Kinderfeestje op het Vestingmuseum, spannende historische speurtocht.
Maak je kinderfeestje extra knallend met het laten afvuren van een echt kanon! Het Nederlands Vestingmuseum organiseert twee verschillende kinderfeestjes: één voor kinderen van 5-6 jaar en één voor kinderen van 7 t/m 11 jaar, van dinsdag t/m zondag van 1100: 1700: uur.
Kinderfeestjes.nl Een avontuurlijke speurtocht organiseren.
Wil je een keer een heel ander kinderfeestje organiseren en ben je niet vies van een beetje voorbereiding voor een geweldig feest? Dan is een speurtocht met een zoektocht naar een schat of een ander doel een geweldig idee. Je kunt een kinderfeest met speurtocht zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

Contacteer ons