Zoeken naar kinderfeestje speurtocht

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje speurtocht
 
Uniek Kinderfeestje: Huifkartocht op de Veluwe.
Ze volgen een route door het bos met onderweg vragen over cowboys, indianen en het Wilde Westen. Deze speurtocht duurt 15, uur. Prijs kinderfeestje 750, p.p. Er kunnen ongeveer 2 volwassenen en 6 tot 8 kinderen in een huifwagen om zelf te mennen.
extra informatie speurtochten Feestwinkel Vleuten.
De speurtocht kan worden uitgezet in de woonwijk, in het bos, op kampeerterrein en bij heel slecht weer zou u zelfs binnenshuis met minimaal 6 verschillende ruimtes de speurtocht uit kunnen zetten. U zet de speurtocht uit met behulp van meegeleverde ballonnen.
Kinderfeestjes Nationaal Reddingmuseum.
Je maakt als heuse redder samen met je vriendjes en vriendinnetjes een speurtocht door het museum en ga je met je vriendjes en vriendinnetjes met de Johan de Witt een rondvaart maken. Leeftijd: 5 t/m 12 jaar. Duur feestje: twee uur. Kinderfeestje budget 6.50 per kind.
Kasteelpark Born Dierenpark.
Gezellig dat jullie het kinderfeestje komen vieren in Kasteelpark Born! Dieren kijken, ravotten in de speeltuin en een gezellig samen eten. U kunt met de kinderen alle dieren in het park bezichtigen. s Middags vertelt de dierverzorger tijdens de voederronde over de dieren. Uiteraard kunt u dan ook vragen stellen. De voederronde start om 14.45 u. Achtereenvolgens worden de wasberen, stinkdieren, neusberen, lynxen, varkens en stekelvarkens gevoerd. Aan de kassa kunt u een speurtocht kopen voor 050.
Kinderfeestjes Dierenpark Zie Zoo.
Ga samen met al je vriendjes en vriendinnetjes op pad en beantwoord de vragen van Stekkie het stokstaartje! Na de speurtocht krijg je een lekker ijsje! Inclusief: entree, bij ontvangst onbeperkt koffie/thee en ranja, een zakje chips, een ijsje en een Stekkie speurtocht.
Kinderfeestjes Breeland Recreatie Drenthe.
Avontuur in Drenthe tijdens dit spannende kinderfeestje, waarbij je terug op Breeland de laatste Robinson proef gaat doen: Met een tennisballen geweer zoveel mogelijk punten halen. Het meest populaire kinderfeestje voor de leeftijd van 4 t/m 6 jaar is het Indianenfeestje.
Kinderfeestjes.
De geheimen van Fort Kijkduin vanaf 7 jaar. Deze speurtocht is op eigen gelegenheid. De kinderen moeten op zoek gaan door het gehele fort naar de muizen, de vogels of door middel van bordjes aan de muur de geheimen van het fort opspeuren.
Speurtocht kinderfeestje Speurtochten voor kinderen.
Wij hebben voor elk kinderfeestje een prachtige speurtocht dit zorgt voor een onvergetelijke middag of avond. Het bestand voor de speurtocht bestaat uit het verhaal van de speurtocht, nummers om langs de route te hangen, opdrachtkaarten, diploma's' voor de kinderen en alle andere zaken raadsels/toverspreuken die u nodig heeft voor de tocht.

Contacteer ons