Resultaten voor kinderfeestje speurtocht

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje speurtocht
 
kinderfeestje feest detective nimf speurtocht overal in Nederland.
Op de volgende locaties zijn de kindertochten al uitgezet.: Westduinpark Den Haag. Delftse Hout Delft. Reeuwijkse Plas Reeuwijk. Bergse Bos Rotterdam. De Gorzen Ridderkerk. De Biesbosch Dordrecht. Duingebied Hargen aan Zee. De Leyen Bilthoven. Groot Heidestein Zeist. Loonse en Drunense duinen.
Kids ss Rotterdam.
Ben jij toevallig binnenkort jarig en wil je een onvergetelijk kinderfeestje? Zoek je een super idee voor een spreekbeurt of een werkstuk? Of ben je dol op spelletjes? Kom mijn schip ontdekken! De Uitwaaien Zwaaien Rondleiding is uitermate geschikt voor kinderen. Ontvang het Kleine Kapiteinspaspoort vol met vragen en leuke opdrachten en leer onderweg de morsecode of speel een spelletje Shuffleboard! Ook kan je een korte film bekijken in het Experience Center! De rondleiding kost 750, en is te boeken bij de hotelreceptie. Activiteiten voor kinderen. Van een gezellige knutselmiddag tot een avontuurlijke speurtocht met Kapitein Kaap.
Kinderfeestjes Dierenpark Zie Zoo.
Ga samen met al je vriendjes en vriendinnetjes op pad en beantwoord de vragen van Stekkie het stokstaartje! Na de speurtocht krijg je een lekker ijsje! Inclusief: entree, bij ontvangst onbeperkt koffie/thee en ranja, een zakje chips, een ijsje en een Stekkie speurtocht.
Smokkelspel / speurtocht Het Smokkelaartje.
Smokkelspel / speurtocht. Het Smokkelaartje heeft een smokkelspel / speurtocht ontwikkeld voor kinderen tot 12 jaar. Een spannende tocht die in lengte kan variëren van 15, tot 25, uur waarbij de kinderen onderweg ook veel leren van de. natuur waar ze doorheen lopen.
Kinderfeestjes Amsterdamse Bos.
Hieronder kun je lezen wat er mogelijk is. Je kunt op diverse plekken in het Bos terecht voor een kinderfeestje. Bij meerdere partijen binnen het Bos kun je terecht voor de organisatie van je partijtje. Daarnaast biedt De Boswinkel je een aantal mogelijkheden voor de invulling van het feestje. Het Amsterdamse Bos heeft een speurtocht voor het hele gezin in de omgeving van De Boswinkel ontwikkeld.
Het onvergetelijk feestje vier je bij Ayers Rock Zoetermeer!
Kinderfeestje vanaf 8 jaar. Kids Escape Room. Wie is de Mol? Ayers Rock Experience. Expeditie Down Under. Bij Ayers Rock organiseren we het leukste, actiefste en spannendste feestje voor jou en je vrienden of vriendinnen. Ontdek bijvoorbeeld alle geheimen van onze Kids Escape Room, klim met al je vrienden en vriendinnen naar de top van onze klimwanden, vindt de schat tijdens de speurtocht of kruip door ons spannende grottenparcours!
Kinderfeestjes Wonderryck Twente.
Omdat er s winters niet veel te vinden is in de vijver, wordt dit kinderfeestje in de zomermaanden, van april tot oktober gehouden. Speurtocht door het museum met een safari-zoekkaart. De kinderen kunnen met een beetje speurwerk en met behulp van detail foto-aanwijzingen 13 bijzondere dieren in het museum vinden.
Kinderfeestjes COMM Het leukste en meest originele kinderfeestje. Kinderfeestjes COMM Het leukste en meest originele kinderfeestje.
Voor kinderen van 6-12 jaar heeft COMM een gaaf programma voor jou en je vrienden gemaakt dat in totaal 3 uur duurt. We beginnen met een spannende speurtocht door het museum. Na de speurtocht staat er ranja, patat en een kroket klaar waarna we verder gaan met 2 toffe workshops.

Contacteer ons