Zoeken naar kinderfeestje speurtocht

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje speurtocht
 
Kinderfeestje Speurtocht op de boerderij Boerengolf Enspijk.
ARRANGEMENTEN WINTERARRANGEMENTEN ETEN EN DRINKEN BRUILOFTEN EN FEESTEN VERGADERARRANGEMENT GOLF HUIFKARTOCHTEN BARBECUE WORKSHOP WORKSHOPS BIER WIJN WORKSHOPS CHOCOLADE KINDERFEESTJES. Je kunt je kinderfeest bij ons ook afsluiten of beginnen met frietjes met een frikandel voor 350, p.p. Mocht je deze optie kiezen, dan duurt het feestje een half uurtje langer.
Kinderfeestjes in Drenthe op het Sportlandgoed.
Daarnaast onbeperkt ranja, en heerlijk afsluiten met een patatje en een snack. Een kinderfeestje met survival is geschikt voor kinderen vanaf 11 à 12 jaar. Kom meerkampen met je vriendjes op het Sportlandgoed! Wil je een meerkamp voor jouw feestje?
Patatoloog Feesten Partijen.
De kosten voor deze speurtocht bedraagt slechts 1200, per kind. Bij een kinderfeestje hanteren wij een minimum van 5 kinderen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op! Aan de rand van de Heemskerkse duinen vind u De" Patatoloog.
Vier het Kinderfeestje op Schiphol! Tips voor het leukste kinderfeestje thuis en op bijzondere locaties!
Het Panoramaterras is tot halverwege de zomer gesloten door verbouwingen, dus helaas is het tot die tijd niet mogelijk om vliegtuigen te bekijken op het Panoramaterrasdit hindert echter de speurtocht niet. Voor een impressie van het kinderfeestje op Schiphol Klik hier.
Vier je kinderfeestje in Diergaarde Blijdorp.
voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. duur van de speurtocht ca. het gehele jaar mogelijk. speurtocht in de vorm van een kartonnen kompas. Boek hier jouw ontdekkingstocht zonder abonnement. Boek hier jouw ontdekkingstocht met abonnement. Op avontuur in adembenemend Azië en Afrika.
Op jungle-expeditie met je kinderfeestje De Orchideeën Hoeve.
Inclusief: Entreebewijs, speurtocht inclusief prijsje en een glas ranja. Duur: circa 25, uur. Kinderfeestje Mangrove 1335, per kind. Inclusief: Capri-Sun, een plak cake met slagroom en versiersels, entreebewijs, speurtocht inclusief prijsje, glas ranja en een zakje chips. Duur: circa 3 uur.
Kinderfeestjes Hoeve Ravenstein.
Het georganiseerde kinderfeestje vindt plaats onder leiding van een educatief medewerker van Hoeve Ravenstein. Wat gaan we doen. Gedurende twee uur is er ruimte voor een leuk en educatief programma. We verzorgen een rondleiding langs verschillende plekken op de boerderij waar je anders nooit zou komen, zoals de kraamkamer waar de kalfjes worden geboren, de silos en de loods. Op aanvraag organiseren we tevens een educatieve speurtocht.
Speurtocht kinderfeestje thuis 4tot12 Kinderfeestje thuis.
10 t/m 12 jaar. SPEURTOCHT KINDERFEESTJES THUIS. voor 4 t/m 12 jaar. SPEURTOCHT KINDERFEESTJES THUIS. voor 4 t/m 12 jaar. Speurtocht kinderfeestje thuis. Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen op avontuur. Alle feestjes starten met een persoonlijk videobericht van de hoofdrolspeler.

Contacteer ons