Resultaten voor kinderfeestje speurtocht

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje speurtocht
 
Families en kinderen Mondriaanhuis.
Speurtocht, Doe-het-zelf-atelier, kinderworkshops, kinderfeestjes en meer leuke activiteiten voor het hele gezin. Heb je na je bezoek aan onze Mondriaantentoonstelling ook zin om een kunstwerk te maken? Dat kan in ons Doe-het-zelf-atelier. Wij hebben een paar leuke opdrachten bedacht die je kunt gaan doen, maar je mag natuurlijk ook zelf iets bedenken. Of leef je lekker uit op de lego-wand. Het Mondriaanhuis organiseert elke eerste en derde zondag van de maand creatieve kinderworkshops in het Doe-het-zelf-atelier. Tijdens een workshop ga je onder begeleiding van de museumdocent iets maken of doen dat te maken heeft met Mondriaan. Op de eerste zondag van de maand organiseren we de creatieve workshop In de stijl van De Stijl. Elke derde zondag van de maand is er de muzikale workshop JAZZ LAB 4 KIDS. Ben je bijna jarig? Vier je kinderfeestje in ons museum!
Speciaal voor kinderen Paviljoen Appelbergen.
De kosten voor dit kinderfeestje zijn 7, per kind Zowel voor als na de speurtocht kan er naar hartelust in de speeltuin gespeeld worden. Wilt u meer informatie of bespreken dan kunt u ons altijd bellen 050 4061594, het informatie formulier gebruiken onderaan deze pagina of mailen info@paviljoenappelbergen.nl.
Speurtocht kinderfeestje Kinderfeestje thuis.
Of maak een onvergetelijke indruk tijdens het speurtocht kinderfeestje met een zelfgebakken Speurtocht taart. Volgende stap: Aankleding. Aankleding Speurtocht kinderfeestje. Maak een eigen schatkist voor het speurtocht kinderfeestje door een schoenendoos met gekleurd papier te bekleden of in te kleuren.
kinderfeestje feest detective nimf speurtocht overal in Nederland.
Op de volgende locaties zijn de kindertochten al uitgezet.: Westduinpark Den Haag. Delftse Hout Delft. Reeuwijkse Plas Reeuwijk. Bergse Bos Rotterdam. De Gorzen Ridderkerk. De Biesbosch Dordrecht. Duingebied Hargen aan Zee. De Leyen Bilthoven. Groot Heidestein Zeist. Loonse en Drunense duinen.
Speurtocht kinderfeestje Kinderfeestje Idee.
Het blijft voor jongens en meiden heel erg leuk: een speurtocht kinderfeestje. Van heel eenvoudig in en rondom je huis tot speurtochten met spionnen, schatkaarten en spannende opdrachten. Pas je speurtocht aan, aan de omgeving waar je het speelt, de leeftijd van de kinderen, de hulpmiddelen die je hebt en de manier waarop je de speurtocht zou kunnen begeleiden.
Vier je verjaardag met een speurtocht Beekse Bergen.
Vier je verjaardag met een speurtocht. Ga op een spannende speurtocht met allerlei vragen en opdrachten. De dag wordt afgesloten met een verrassing voor de jarige, waarna je het park zelf kan bezoeken. Een onvergetelijke dag! Reserveer een Kinderfeestje Zebra!
Kinderfeestje Speurtocht op de boerderij Boerengolf Enspijk.
ARRANGEMENTEN WINTERARRANGEMENTEN ETEN EN DRINKEN BRUILOFTEN EN FEESTEN VERGADERARRANGEMENT GOLF HUIFKARTOCHTEN BARBECUE WORKSHOP WORKSHOPS BIER WIJN WORKSHOPS CHOCOLADE KINDERFEESTJES. Je kunt je kinderfeest bij ons ook afsluiten of beginnen met frietjes met een frikandel voor 350, p.p. Mocht je deze optie kiezen, dan duurt het feestje een half uurtje langer.
Speurtocht kinderfeestje maken Troovie app Made by Ellen. Bloglovin. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube. Bloglovin. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Speurtocht kinderfeestje maken Troovie app. Speurtocht kinderfeestje maken zoals je misschien al gezien had was mijn dochter onlangs jarig! En waneer ze bij ons jarig zijn mogen ze een paar dingen zelf kiezen. Zo wilde ze graag een sinaasappeltaart en een verjaardagspartijtje met een coole speurtocht.

Contacteer ons