Resultaten voor kinderfeestje speurtocht

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje speurtocht
 
kinderfeestjes thuis themafeestjes feestkisten speurtochten.
Dan ontvangen zij uiteraard hun oorkonde of diploma! Dé basis voor elk kinderfeestje. Inclusief draaiboek en brief met verhaal, knutselactiviteit, kleurplaten, diploma's' en medaille. Ook handig om de speurtocht in combinatie met een themafeestje te bestellen! Bel 0629 514 563 of mail naar info@mijn-kinderfeestje.nl.
Kinderfeestjes in Drenthe op het Sportlandgoed.
Daarnaast onbeperkt ranja, en heerlijk afsluiten met een patatje en een snack. Een kinderfeestje met survival is geschikt voor kinderen vanaf 11 à 12 jaar. Kom meerkampen met je vriendjes op het Sportlandgoed! Wil je een meerkamp voor jouw feestje?
Kinderfeest De Moestuin Maarschalkerweerd.
De gekozen activiteit Bloempot schilderen 4 jaar / Kaarsen maken 7 / Vuurtje stoken 8. Spelen in de Speelweide. Het doen van een leuke speurtocht de leeftijd van het kind bepaald de moeilijkheid van de speurtocht. Interesse in een kinderfeestje?
Speurtochten Wolfslaar Breda.
Leuk als gezinsactiviteit of voor een doe-het-zelf kinderfeestje. De speurtochten gaan over de boerderij of over het Landgoed Wolfslaar! Doe-speurtocht op de Boerderij 4 tot 8 jaar. Speurtocht met je eigen smartphone vanaf 10 jaar. Kompas Speurtocht Boerderij 8 tot 12 jaar.
Speurtocht AquaZoo, hét Familiepark van Friesland.
Krijg je niet genoeg geleerd over dieren? Ontdek dan nog meer met behulp van een speurtocht. De speurtocht is voor slechts 100, te koop bij entree, online in combinatie met een e-ticket en te combineren tijdens een kinderfeestje! Deel op social media.:
Vier het Kinderfeestje op Schiphol! Tips voor het leukste kinderfeestje thuis en op bijzondere locaties!
Het Panoramaterras is tot halverwege de zomer gesloten door verbouwingen, dus helaas is het tot die tijd niet mogelijk om vliegtuigen te bekijken op het Panoramaterrasdit hindert echter de speurtocht niet. Voor een impressie van het kinderfeestje op Schiphol Klik hier.
Speurtochten Nationaal Park Zuid Kennemerland.
Met onderweg leuke weetjes en opdrachten over de natuur om je heen. Afstand: 19, km. Start: Ingang Duin en Kruidberg, ter hoogte van Duin en Kruidbergerweg 74. Bekijk de speurtocht op Natuurmonumenten.nl. Speurtochten en natuurspellen. Schoolreisjes en buitendagen. Werken in het Nationaal Park.
Kinderfeestje Blanckendaell Park.
U kunt het kinderfeestje eventueel uitbreiden met.: Een speurtocht 100, per kind, zo leren de kinderen al het wel en wee van onze dieren. Dierenmaskers maken, 150, per kind. Een Junglemenubox met een patatje, een 3D-beker met limonade en een verrassing, 495, per kind.

Contacteer ons