Resultaten voor kinderfeestje boerderij

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje boerderij
 
Stoer bij de Boer Kinderfeest op de boerderij.
De activiteiten met een knipoog naar de boerderij worden afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Na de ontdekkingstocht is het tijd voor vrij spelen. Daarvoor hebben wij zowel buiten als binnen in de koeienstal mogelijkheden! Welk team bouwt de beste en stevigste hooihut? Speel het kippenvangspel of leef je uit op de stro trampo! Het boeken van een kinderfeestje kan al vanaf 6 kinderen.
Kinderfeestjes.
Camping Reglement Johan en Caroline. Boerderij winkel Wagenberg. Bestel Groenten en Fruit. Fruit op de werkplek. Bestel een fruitmand. Activiteiten bij Johan en Caroline. Lekker spelen in de speeltuin. Over onze camping. Kampeer tarieven 2018. Camping Reglement Johan en Caroline. Is er iemand jarig? Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje! Bij Recreatieboerderij Johan en Caroline zijn er talloze mogelijkheden om kinderfeestjes te vieren. We bieden feestjes voor elk seizoen en houden rekening met uw wensen. Niets is ons te gek! Hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet. Heeft u nog vragen over een bepaald feestje? Stuur dan een mail naar onze medewerkster Carmen via contact@johanencaroline.nl. Bent u er al helemaal uit? Vul dan het reserveringsformulier in bij het door u gekozen kinderfeestje.
Boerderij Brugge Deurne Activiteiten voor een kinderfeest op de boerderij in Brabant.
Kinderfeestjes op de boerderij. Het word een geweldige middag! Lekker actief bezig zijn op de boerderij. Creatief met koeien. Koeien schilderen in de wei! Hutten bouwen van hooi en een kattenpult maken. Smikkelen en smullen. Heerlijk, je eigen taartje maken en koekjes bakken.
Kinderfeestje lekker actief en gezellig samen! Boerderij de Boerinn.
Kinderfeestje Ontdek de boerderij. Ben je klaar om je boerendiploma te halen? We gaan de hele boerderij over dus trek je overal aan, we hebben veel te zien! Leef je uit in de stal! Allemaal leuke spellen rondom de boerderij.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Kinderfeestje op de boerderij Startpagina.
Wegens omstandigheden stoppen wij per 1 oktober 2017 met het geven van kinderfeestjes. We hebben met heel veel plezier de kinderen ontvangen op onze boerderij en loei-leuke feestjes gevierd. Tijdens de kinderfeestjes van LOEI-LEUK" in Ressen Gem. Nijmegen maak je kennis met het boerenleven. Op onze boerderij hebben we een jongveebedrijf.
Kinderfeestje Campingboerderij Breehees, Goirle.
Paradijs voor kinderen. Meneer de Boer. Kinderfeestje wilbertvbr 2017-05-11T1422430000.: Met Meneer de Boer of SuperHuub. Campingboerderij Breehees verzorgt de meest originele en onvergetelijke kinderfeestjes! De kinderen maken kennis met Meneer de Boer of SuperHuub en gaan samen de boerderij verkennen.
Kinderfeestje op de boerderij met originele en leuke activiteiten Leekzicht.
Sport en spelboerderij Leekzicht. 5469 NG Boerdonk. Tel: 0492 850 152. Sport en spelboerderij Leekzicht Coxsebaan 4 5469 NG Boerdonk E-mail: info@leekzicht.nl. Familie dag boerderij. Klimmen boven de koeien. Klimmen bij de koeien. Bedrijfs uitje brabant. Kinderfeestje op de boerderij.

Contacteer ons