Op zoek naar kinderfeestje boerderij?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje boerderij
 
Kinderfeestje op Boerderij Brugge VVV De Peel.
Vergaderen met verblijf. Kinderfeestje op Boerderij Brugge. Kinderfeestje op Boerderij Brugge. Kinderfeestje op de boerderij. Dat kan bij ons op Boerderij Brugge. Dat is lekker actief bezig zijn. Je gaat als een echte boer of boerin gekleed de boerderij verkennen.
Kinderfeestjes Boerengolf Enspijk.
ARRANGEMENTEN ETEN EN DRINKEN BRUILOFTEN EN FEESTEN GOLF HUIFKARTOCHTEN BARBECUE WORKSHOP WORKSHOPS BIER WIJN WORKSHOPS CHOCOLADE KINDERFEESTJES. Maak een afspraak. woensdagmiddag kinderfeestje middag! Een feestje op de boerderij. Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren op de boerderij.
Kinderen vermaken zich tijdens familiedag prima op boerderij.
kinderen op de boerderij. Tijdens een familiedag is het fantastisch om te spelen met de kinderen op de boerderij. Maar ook voor spontaan bent u van harte welkom. Onze openingstijden zijn variabel dus bel vooraf even of u terecht kunt. Reserveren voor een kinderfeestje kan vanaf 10 personen.
Home.
Wij zijn Jos en Toos Brands en samen met onze 5 kinderen wonen, werken en genieten wij op onze melkveeboerderij in Lemiers, gemeente Vaals. In deze prachtige omgeving willen wij onze gasten, groot en klein, laten mee delen in het leven óp en óm onze boerderij.
Boerderij De Zonnewijzer Beleef het ritme van de boer.
Vroeger stond op de grup-stal het vee, werden de koeien gemolken door de boer en kregen ze eten op de deel. Vier je kinderfeestje op onze boerderij. Er is zo veel te doen! Op Boerderij De Zonnewijzer is altijd iets bijzonders te beleven.
Kinderfeestjes Boerderij de kasteelhoeve.
Weidevogels en uilen. Zoeken naar: Zoeken. Kinderfeestjes op de boerderij. Voor kinderen vanaf 6 jaar organiseren wij een leuke middag op de boerderij, we laten de kinderen kennis maken met het leven op de boerderij. Zomerprogramma kinderfeestjes vanaf eind maart.
Ontdek de Boerennatuur.
Dit gebeurde in die tijd zelden, waardoor wij al snel de titel de nieuwe boer kregen. Midden in de natuur van Kockengen vindt u onze boerderij. Bij onze boerderij hoort 10 hectare grasland dit is de oppervlakte van 20 voetbalvelden!
Hertenboerderij Kinderfeestjes.
Wil je een leuk kinderfeestje op de boerderij? Op maandag t/m zaterdag. Wij bieden 4 opties.: Zijn sommige kinderen van het feestje al een keer geweest? Geen probleem; geef het aan en we proberen iets nieuws erbij te doen. Sowieso hebben we van het boerendiploma een gevorderden diploma én experts.

Contacteer ons