Meer resultaten voor kinderfeestje boerderij

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje boerderij
 
De Feestkoe Zwolle www.feestkoezwolle.nl.
Een Ponyfeestje Paardenfeestje of Boerderijfeestje! Hét adres voor een origineel en verrassend kinderfeestje in de buurt van Zwolle. Je kunt dit op onze boerderij vieren! Mijn naam is Marjo van Wezel en ik woon sinds 2010 hier op deze boerderij samen met André Westerkamp.
Kinderfeestjes.
Vier bij ons je kinderfeestje! Anderhalf uur dikke pret voor 1250, per kind inclusief wat lekkers en limo. Als extra kun je natuurlijk ook nog een pannenkoek eten. Alles is bio! Als je je feestje combineert met een bezoek aan de waterspeeltuin krijg je 050, korting op een kaartje!
Kinderfeestjes Boerengolf Enspijk.
ARRANGEMENTEN ETEN EN DRINKEN BRUILOFTEN EN FEESTEN GOLF HUIFKARTOCHTEN BARBECUE WORKSHOP WORKSHOPS BIER WIJN WORKSHOPS CHOCOLADE KINDERFEESTJES. Maak een afspraak. woensdagmiddag kinderfeestje middag! Een feestje op de boerderij. Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren op de boerderij.
Boerderij t Dommeltje. Familiedag, bedrijfsuitje Brabant, vergaderboerderij en vrijgezellenfeest.
Kinderfeestje op de boerderij? Neem alvast een kijkje op onze boerderij! Lees hier wat gasten over ons zeggen. Waarom Boerderij t Dommeltje? De gezelligste boerderij van Brabant! Een echte werkende boerderij met veel koeien en kalfjes. Voor elk gezelschap een programma op maat.
Kinderfeestjes.
Wat doen wij? AVG privacy policy. op de boerderij. Kinderfeestjes vieren op de Stadsboerderij. Kinderfeestjes vieren op de Stadsboerderij. Op de Stadsboerderij kan je een kinderfeestje vieren bij Netje van Natuurlijk Anders. Er zijn verschillende mogelijkheden om er een leuke feestmiddag van te maken.
Kinderfeestjes Speelboerderij Elsenhove.
Wie zijn we? Medewerkers en vrijwilligers willen hun enthousiasme voor natuur, milieu en duurzaamheid overbrengen op kinderen en volwassenen. Wij genieten van deze bijzondere plek in Amstelveen, van het contact met dieren en van de natuur waarin de boerderij ligt.
Kinderfeest Boerderij Sallandshoeve.
Bedrijfscatering en evenementen. Boerderij Sallandshoeve Partyboerderij Kinderfeest. Ook voor het leukste kinderfeest heeft Boerderij Sallandshoeve diverse arrangementen. Voor elk kind zit er wel het ideale kinderfeest bij. Onderstaand onze leuke stoere kinderfeest arrangementen. Nog niet genoeg? Boek dan lekkere soesjes 1.50 p.p, zakje snoep 2.00 p.p.
Kinderfeestje op Boerderij Brugge VVV De Peel.
Vergaderen met verblijf. Kinderfeestje op Boerderij Brugge. Kinderfeestje op Boerderij Brugge. Kinderfeestje op de boerderij. Dat kan bij ons op Boerderij Brugge. Dat is lekker actief bezig zijn. Je gaat als een echte boer of boerin gekleed de boerderij verkennen.

Contacteer ons