Zoeken naar kinderfeestje boerderij

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje boerderij
 
Feestje op de boerderij Fam. Roelofsen Kidsproof Nijmegen.
Hoeksehofstraat 96515 AV Nijmegen. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Wil je kennismaken met het boerenleven? Vier dan je feestje op de boerderij in Ressen Gem. Op de boerderij van de familie Roelofsen in Ressen gem.Nijmegen vier je je Loei-Leuk kinderfeestje tussen de koeien schapen geiten kalfjes kippen en paarden. Hoe ziet een feestje op de boerderij eruit? zingen voor de jarige en cadeautjes verstoppen. trampoline springen en spelen op de speeltoestellen. paard verzorgen en paard rijden. in juni en juli kersen plukken en eten in de boomgaard. limonade chips en ijsje inbegrepen2 meerprijs als je je feestje afsluit met broodjes knakworst of pannenkoeken. feestje duurt 2 1/2 uur.
Welkom bij Het Achterhuis.
Wil je als je gezin of als groepje een keer een leuk programma doen op de boerderij? Bel dan gerust voor een afspraak. In de vakanties zijn wij ook geopend. In de meivakantie een Vakantie Verrassings Dagen op woensdag 26 april en op woensdag 3 mei 2017. Het thema is winter en is geschikt voor jong en oud. De middag begint om 13.30 uur in het Praathuis en duurt tot 16.30 uur. We beginnen met koffie/thee of limonade en iets lekkers en dan begint het programma. Halverwege de middag wordt u/je nog een keer verwent met keuze uit koffie/thee/limonade en krijg je er koek of chips bij.
Kinderfeestje Kaasboerderij Mariekerke.
Bent u op zoek naar een leuke en verrassende locatie in Zeeland om de verjaardag van uw kind te vieren? Dan bent u bij Kaasboerderij Mariekerke aan het juiste adres! Een boerderij is voor kinderen altijd een spannende leerzame en leuke omgeving. Naast heel veel lieve dieren hebben we ook een grote speeltuin maisdoolhof juli september waterpretweide trampoline speelschuur en kindvriendelijke hooizolder. Bovendien hebben we in onze oude schuur ook genoeg ruimte om even te zitten en de taart aan te snijden.
Kinderfeestje Boerderij De Zonnewijzer.
Vier je kinderfeestje op onze boerderij. Er is zo veel te doen! Op Boerderij De Zonnewijzer is altijd iets bijzonders te beleven. Onze kleinschalige en oude boerderij ligt vlakbij Utrecht op het prachtige landgoed Rhijnauwen-Amelisweerd. Kinderen vinden het geweldig om de dieren te verzorgen of te knuffelen en lekker buiten te zijn. Ook komen ze veel te weten over hoe het in zn werk gaat op een boerderij. Wij hebben naast onze koeien en kalfjes nog veel meer boerderijdieren die het heel leuk vinden als ze geaaid of geborsteld worden!
Kinderfeestje op de boerderij Startpagina.
Nijmegen maak je kennis met het boerenleven. Op onze boerderij hebben we een jongveebedrijf. Je kunt zien hoe kalfjes zich ontwikkelen tot volwassen koeien. Natuurlijk gaan we knuffelen met de kalfjes de geiten de schapen de paarden of de poezen. Als je geluk hebt mag je misschien wel helpen om de kalfjes eten te geven. Er is tijd om het paard te poetsen en je kunt paardrijden. Naast het jongveebedrijf hebben wij ook een grote kersenboomgaard. Hier kun je zien hoe de kersen aan de bomen groeien. Als de kersen rijp zijn mag je kersen plukken.
Kinderfeestje De Boerinn.
tel 0348 40 12 00 mail info@deboerinn.nl. Een inspirerende dag op de boerderij voor collegas en relaties. Een gezellige dag op de boerderij voor familie en vrienden. Een feestelijke dag op de boerderij voor genodigden. Een sportieve dag op de boerderij voor kinderen en scholieren. Op zoek naar een maatwerkoplossing?
Kinderfeestje op Boerderij Brugge VVV De Peel.
Kinderfeestje op Boerderij Brugge. Kinderfeestje op de boerderij. Dat kan bij ons op Boerderij Brugge. Dat is lekker actief bezig zijn. Je gaat als een echte boer of boerin gekleed de boerderij verkennen. Kalfjes knuffelen en eten geven. Kippen voeren en eitjes uit halen. Echte verse melk proeven. Picknicken in het hooi en een hooigevecht houden. Pannenkoeken beslag maken van de verse melk en de verse eitjes. Daarna mag je heerlijk smullen van je zelf gebakken pannenkoeken. 14.00 uur worden jullie ontvangen met fristi en een wafel. 14.30 uur gaan de overals aan en gaat de klompenspeurtocht beginnen.
Kinderfeestje Campingboerderij Breehees Goirle.
Campingboerderij Breehees verzorgt de meest originele en onvergetelijke kinderfeestjes! De kinderen maken kennis met Meneer de Boer of SuperHuub en gaan samen de boerderij verkennen. Samen spelen in de boerderij de bossen en de speeltuin pony rijden en een ritje met de Breese Tram bij Meneer de Boer kan het allemaal! Natuurlijk sluiten we het feest af met versgebakken frietjes een snack en een lekker glaasje ranja. Als dat geen feest is! Start op Campingboerderij Breehees.

Contacteer ons