Meer resultaten voor feestje 12 jaar

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     feestje 12 jaar
 
Kinderfeestje met leuke activiteiten Kinderfeestje in Groningen.
Kids Voetbal/hockey/tennis feestje optie 14, met jou je trainer of coach. Voor minimaal 10 kinderen met hun trainer kun je het voetbal kinderfeestje bij Blauwestadhoeve boeken. Het voetballen duurt een uur en de kinderen raken lekker hun energie kwijt. In de frisse lucht buiten spelen voor 750, per persoon. Het voetbal kinderfeestje is te combineren met een andere activiteit of samen eten. Zoek Boek Vragen? Kijk voor de vele mogelijkheden voor een kinderfeestje in Groningen en stel zelf een arrangement samen. Boek nu je kinderfeestje in Groningen bij Blauwestadhoeve of bel 0597 55 40 55. Voor ieder wat wils! Blauwestadhoeve, in de provincie Groningen, heeft al veel kinderfeestjes georganiseerd. We regelen een compleet kinderfeestje met maar 1 telefoontje, bel: 0597-554055! Blauwestadhoeve heeft een scala aan mogelijkheden. Of je nou een kinderfeestje zoekt voor 12 jaar oude kinderen of een kinderfeestje voor bijv.
Landwinkel de Fruitheerlijkheid: Kinderfeest.
Leeftijd: 5 12 jaar. 100-voor, 8 kinderen of minder. 115, voor 9 kinderen. 130, voor 10 kinderen. 145, voor 11 kinderen. Pony en dierenfeestjes. Maximaal aantal kinderen: 8 kinderen. Prijs: 105, per feestje. Omschrijving: Hierbij gaan we spelletjes zonder en dan met de pony's' spellen en een rondje op de pony zitten.
Natuurmuseum Brabant.
Wel bieden we altijd een speurtocht aan, die de begeleiders zelf kunnen doen. Een speciaal feestje om te genieten van de OO ZONE! Onder leiding van het Feestbeest leren de feestgangers de OO ZONE kennen en mogen ze uiteraard ook zelf volop aan de slag. Dat betekent: een stoere labjas aan en onderzoeken maar. 25, uur waarvan 15, uur OO ZONE. Leeftijd: 9 t/m 12 jaar.
Kinderfeestjes Klok'uus' Speeltuin, Restaurant Activiteiten in Zeeland.
Nieuw bij Klok'uus' is de Arrow Play Party, het feestje voor kinderen van 10 t/m 12 jaar minimaal 6 maximaal 20 kinderen waarbij je een spel gaat spelen met pijl en boog! De Arrow Play Party is inclusief 1 uur Arrow Play spelen en friet met snacks, ranja en een zakje chips of een ijsje.
Feest organiseren voor 14 meiden van 12 jaar Kassa.
Vorig jaar hebben we thuis een kookstudio gehouden en aan de mooi gedekte tafel alles gezamenlijk opgegeten. Graag horen wij leuke, en niet al te prijzige, feestidee├źn. 22269 18 Rapporteer. Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord. Tijd / Kwaliteit. door aurora1 12 dec. 2011 om 1333.: 13025 Antwoorden / 6 Vragen. Er zijn overigens meerdere suggesties via Google te vinden. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door jpm 12 dec. 2011 om 1334.: 783 Antwoorden / 27 Vragen. Is het een idee om een toneelstukje te laten instuderen? Stel, er is een tijdsvak van 4 uur gepland voor het feestje.
Organisatietips voor kinderfeestjes 9-12 jaar.
Kinderfeestjes 0-3 jaar. Kinderfeestjes 4-8 jaar. Hou bij uw feestkeuze rekening met de volgende vragen.: Wat wil uw kind? Overleg met uw kind wat hij/zij wil en geef ook duidelijk aan waarom u vindt, dat iets wel of niet kan. Heeft u tijd om het feest zelf te organiseren? Veel ouders hebben het te druk om zelf een volledig feestje te organiseren.
Kinderfeestjes NatuuriseenFeest.
Moppen tappen hoort erbij. In het donker. 8 12 jaar. Bij dit feestje ontdekken we de natuur in het donker. Waar zijn de kleuren gebleven. Kunnen we sterrenbeelden herkennen. We luisteren naar uilen, spotten vleermuizen en luisteren naar een spookverhaal.
Kinderfeestje Zwembad De IJzeren Man.
1 uur activiteit, met haaiencertificaat en voor de jarige een te gek cadeautje. Het haaien zwemfeest is voor kinderen t/m 12 jaar die in het bezit zijn van het AB Diploma. Dit feestje is te reserveren vanaf 8 personen en maximaal 12 kinderen.

Contacteer ons