Meer resultaten voor feestje 12 jaar

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     feestje 12 jaar
 
Vier feest in het Rijksmuseum! Met kinderen, klas of groep Rijksmuseum.
Deel op Twitter. Pin op Pinterest. Het Rijksmuseum is de ideale locatie voor een avontuurlijk en creatief verjaardagsfeestje! Kinderen 612 jaar. Vier je feestje in het Rijksmuseum en maak met al je vrienden en vriendinnen een groepsportret gebaseerd op bijvoorbeeld de Nachtwacht.
Vier je verjaardag in Museum Volkenkunde Volkenkunde.
Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een Werelds Feestje in het museum! Tijdens het Werelddierenfeest vier je je verjaardag met de dieren van Museum Volkenkunde. Zo ga je o.a. op bezoek bij de olifant, de schildpad en de poema. Als alle dieren zijn gevonden is het tijd voor het feest en wordt er flink gedanst en gezongen voor de jarige. Natuurlijk krijgt hij/zij ook een presentje en is er in het museumcafé limonade met lekkers na afloop! Tijdens de feestroute door het museum neem je een kijkje hoe in andere landen wordt gefeest. Hierna steken jullie zelf de handen uit de mouwen en maken jullie een Japanse karper 7 die symbool staat voor kracht, moed en geluk of jullie maken een Mexicaanse Tsikiri 9 een persoonlijke gelukshanger die je beschermt en geluk brengt. Het feest wordt afgesloten met limonade en lekkers in het museumcafe. Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Duur: 1 uur. Kosten: 100, voor maximaal 10 kinderen, inclusief entree. Voor ieder extra kind wordt 5, berekend tot een maximum van 15 kinderen. Voor volwassenen wordt het reguliere entreetarief berekend. Verjaardagsfeestjes kunnen niet in combinatie met kortingsacties geboekt worden. Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.
Kinderfeestjes Mak Blokweer.
Kom je je verjaardag vieren bij het MAK? We bieden het hele jaar door allerlei leuke en leerzame feestjes aan, zowel voor buiten als voor binnen. rugzakroute, 4-7 jaar. begeleid, 5-7 jaar. rugzakroute, 7-10 jaar. Fris en kruidig beautyfeestje. begeleid, 8-12 jaar.
20x keer inspiratie voor jouw kinderfeestje thuis herken je nr. 4 nog? 20x keer inspiratie voor jouw kinderfeestje thuis herken je nr. 4 nog?
Ons oudste kind gaat dit jaar haar 3e Wie is de Mol kinderfeestje organiseren. Een beetje paniek bij ons als ouders dus, want het mag natuurlijk niet minder leuk zijn dan de vorige 2 edities. Fotoshoot / Make up kinderfeestje thuis. Waar de knikkerbaan wat eerder door jongens wordt gekozen, zal dit met name door heel veel meisjes worden gewaardeerd. Dit feestje behoort ook tot de leukste kinderfeestje ideeën, omdat heel veel meisjes nou eenmaal graag zich laten opmaken en graag een middagje in de rol van een echt fotomodel willen kruipen.
Leuke kinderfeestjes in Den Haag: originele tips voor een cool feestje Follow My Footprints.
Wel is het het leukst als het mooi weer is en niet regent, maar dat heb je niet altijd in de hand. Is jouw kind tussen april en oktober jarig dan kan een feestje bij Drievliet, afhankelijk van de dagen waarop ze open zijn. Goed te weten: het feestje moet wel daadwerkelijk rond de verjaardagsdatum plaatsvinden en de maximum leeftijd van de jarige voor het verjaardagsarrangement is 12 jaar.
Spelletjes voor binnen Kinderfeestje Thuis.
Planning feestje kinderen 3 t/m 5 jaar. Planning feestje kinderen 6 t/m 8 jaar. Planning feestje kinderen 9 jaar en ouder. Spelletjes voor binnen. Spelletjes voor buiten. Geheugenspelletjes en teamquizzen. Koek of Cake. Planning feestje kinderen 3 t/m 5 jaar.
Binnenkort jarig? Natuurspeeltuin de Natureluur.
Boek een stoer feestje en vier je verjaardag in de Natureluur! Hier vind je een overzicht van de toffe feestjes die je in De Natureluur kunt boeken. Dat kan voor je verjaardag zijn maar zeker ook voor andere gelegenheden. Of gewoon omdat het super tof is om met je vriendjes aan één van de spannende avonturen deel te nemen! Er moet minimaal 1 begeleider/volwassene mee én blijven tijdens het feest. 13000, Opties selecteren. Survivalfeest / 7 tot 12 jaar.
Kinderfeestjes zoetermeer actief zoetermeer actief.
Bij Ayers Rock kan je het hele jaar terecht voor stoere kinderfeestjes. We bieden 3 verschillende kinderfeesten aan: de Australia discovery voor kinderen van 4 tot 8 jaar, het survivalfeest en het klimmen Jumpen. Klim, kruip en spring jij met je vrienden en vriendinnen over onze survivalbaan en klimwanden? Bij Ayers Rock maken we er samen met onze instructeurs een onvergetelijk feestje van!

Contacteer ons