Zoeken naar cool kinderfeestje

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     cool kinderfeestje
 
Reserveren Cool Kids Feestje Horeca T-Kwadraat.
Ben je mens en zie je dit veld laat het dan leeg. Velden gemarkeerd met een zijn verplicht. Tips en voorwaardes Coolkidsfeest! Er wordt alleen voor het eten een tafel gereserveerd voor het kinderfeestje. Het kinderfeestje minimaal 2 dagen van tevoren reserveren. Het kinderfeestje kan worden gehouden bij een groepje vanaf 5 kinderen en t/m 12 jaar. Op maandag en Dinsdag buiten de vakanties kunnen er geen Coolkids feestjes gehouden worden aangezien de ijsbaan dan gesloten is. Kunt u erbij boeken. De kosten zijn 45 voor 45 minuten. Indien u een schaatsles erbij boekt graag een week van tevoren reserveren. In de kerstvakantie zijn er GEEN Schaatslessen te boeken.
Kinderfeestje De Ducdalf.
Maak het uzelf gemakkelijk door het kinderfeestje bij ons te organiseren. Bovendien kunt u zelf ook gezellig meedoen met bowlen. Zeker weten dat de kinderen de uitdaging graag met u aangaan. Zo wordt het kinderfeestje voor iedereen vet cool! Foto's Agenda Bel mij. Westerrand 38 8311 AN Espel. Telefoon 0527 27 12 00. Maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur. Zaterdag vanaf 11.00 uur. Zondag vanaf 15.00 uur. Afwijkende openingstijden zijn mogelijk in overleg. Alle eerste feestdagen zijn wij gesloten. Foto's Agenda Bel mij.
Kinderfeestje Mill o.a. Klimmen Zwemmen Fitness of Midgetgolf.
Party en Events Mill. We hebben heel veel leuke sportieve en spannende activiteiten voor een super cool kinderfeestje! Je kunt je feest zo samenstellen zoals jij het graag wilt. Vanaf 10 00 p.p. Het actieve gedeelte van een kinderfeestje duurt in totaal ongeveer 15 uur. Je mag dus zelf 2 activiteiten kiezen van 45 minuten. Prijzen gelden voor groepen van 8-12 kinderen. Bij meer dan 12 kinderen prijs op aanvraag. Indien minder dan 8 kinderen worden er 8 kinderen in rekening gebracht. Ben je bijna jarig en ben je op zoek naar een leuke en stoere plek voor jouw kinderfeestje?
Kinderfeestjes leiden natuurlijk bij Rockademy.
Zelf combinaties maken is in overleg mogelijk. Neem dan eerst contact op. Bij het Small Kinderfeestje heb je een kort en krachtig kinderfeestje waar je een half uur helemaal los gaat in onze lasergamehal. Deze heb je helemaal voor je eigen groep hoe cool is dat! Wil je langer lasergamen? Geef dit dan aan in het reserveren menu bij opmerkingen. Je kunt kiezen tussen 30 minuten of een veelvoud daarvan. Minimale leeftijd 6 jaar. Duur minimaal 30 minuten. Wil je iets met muziek doen? Kies dan voor het Medium Kinderfeestje. Jullie leren in een paar minuten al een liedje ongeacht of je al een instrument bespeelt.
Cool kinderfeestje groen 6 jaar.
Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.
De leukste en toch betaalbare kinderfeestjes van Nederland! Cool Kinderfeestje.
We zijn in 2014 begonnen met Cool Kinderfeestje omdat onze eigen kinderen op hun feestje een keer wilden lasergamen. Wij konden alleen maar bedrijven vinden waar je voor heel veel geld maar heel kort kon lasergamen. Dat kan ook anders dachten wij. We begonnen met het verhuren van één kist laserpistolen maar iedereen was zo enthousiast dat we inmiddels bijna honderd geweren kunnen verhuren en een hele berg andere leuke kinderfeestjes! Ons doel met Cool Kinderfeestje is om jullie een leuke dag te bezorgen. We hoeven daar niet rijk van te worden een glimlach is ons veel meer waard!
Tips adressen voor actieve kinderfeestjes Kidsproof Utrecht.
Zoek je een bowlingfeestje klimfeestje zwemfeestje lasergamefeestje in Utrecht en omgeving? Op Kidsproof.nl vind je het meest complete overzicht van actieve kinderfeestjes!
Kinderfeestje bij het strand golfsurfen bodyboarden strandjutten.
We organiseren de leukste kinderfeestjes op het strand zoals golfsurfen bodyboarden skimboarden kite vliegeren strandjutten en schatgraven wij zijn er gek op! Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren surfen? Dat kan bij Dreams Surfschool! Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer. Voor je het weet doe je al truukjes! Skimboarden is super cool en best makkelijk om te leren bij Dreams. Ineens vlieg je op een skimboard door de branding!

Contacteer ons