Resultaten voor kinderpartijtje

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderpartijtje
 
Kinderpartijtje Sportfever B.V.
Met deze spannende, uitdagende spel opdrachten kan jouw kinderfeestje niet meer stuk! Interesse in een sportief kinderpartijtje van Sportfever? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier! Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid neem contact op met 0621107478. Je naam verplicht.
kinderpartijtje Zeilschool het Nieuwe Meer.
Kies voor een sportief feestje! Je kinderpartijtje in de Optimist. Toch super leuk om met je vriendengroepje het water op te gaan. In de Optimist zijn jullie zelf kapitein. Tussendoor gaan jullie nog een spelletje doen in het Amsterdamse Bos.
Kinderpartijtjes.
Kosten: 10, per kind, eerste begeleider is gratis voor een tweede begeleider geldt het. toegangstarief van 10., Voor meer informatie of reserveren kunt u contact met ons opnemen via activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl of 071-5623783. Ridders op Duivenvoorde. Prinsessen op Duivenvoorde. Kinderpartijtje in de historische Eetkamer.
Kinderpartijtjes Andre Hoeve.
Voor de volwassene die meekomen rekenen wij 5 euro per persoon zij kunnen ook mee eten en drinken. We hebben een minimum aantal van 7 kinderen. Heeft u vragen of wilt u boeken! Mail ons dan naar: kinderpartijtjes @ andrehoeve.nl.
Kinderpartijtjes Stal de Ripse Ruiters.
Voor paardengekken is er niets mooiers te bedenken dan je verjaardag vieren met paarden! Bij Stal de Ripse Ruiters kunt u terecht als uw kind zijn/ haar kinderpartijtje wil vieren op deze speciale manier. Er is keuze uit 2 verschillende kinderpartijtjes.
Simpelsite.
Ja, eh, nu is het zo dat ik aanstaande zaterdagavond een kinderpartijtje geef, wat kindjes van vrindjes. En toen zei mijn vrouw, dus ik wordt eigenlijk ook maar gestuurd, waarom zouden we met die hele bups naar de bios gaan?
Kinderpartijtje.
Voor meer informatie over kinderfeestjes of bijzondere wensen kunt u contact met ons opnemen met Rineke via telefoonnummer: 06-53585722. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken en langs komen. In principe worden de feestjes georganiseerd op woensdag of zaterdagmiddag. Tags: kinderfeest, Amstelveen, Uithoorn, de Ronde Venen, Mijdrecht, Feest, Kinderpartijtje, party.
Kinderpartijtje Amstelveen organiseren? WegmetdeKids.
Hier vindt u vele originele idee├źn voor een kinderpartijtje in Amstelveen. Wat dacht u van een middagje ravotten in een speeltuin met taart, cadeautjes en drinken? Of een sportief kinderpartijtje in Amstelveen. Laat u inspireren door de vele kinderpartijtjes op onze site.

Contacteer ons