Meer resultaten voor kinderfeestje Rotterdam

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje Rotterdam
 
Kinderfeestjes Fun Forest Klimparken.
U bevindt zich hier Home Kinderfeestjes. Ben jij op zoek naar een origineel kinderfeestje midden in de natuur? Dan ben je bij Fun Forest precies aan het juiste adres. Klimmend als echte apen zoeken naar bananen. Dan samen proberen de schatkist te vinden en het cijferslot zien te kraken. Vanaf 8 kinderen klimt de jarige gratis! Het is mogelijk klimdiplomas of klimmedailles bij te boeken.
Voor het leukste kinderfeestje! Recreatiecentrum Oostervant.
Stoere kinderfeestjes op maat! Heldenfeestje.
Kinderfeestje vol spanning en sensatie. Zin in een kinderfeestje vol spanning en sensatie? Vier je feestje dan samen met HeldenFeestje. Speel kinderpaintball doe de heldenmissie of probeer het klimpark en handboogschieten samen met je vriendjes en vriendinnetjes. En word een team échte superhelden in een dag vol met actie en avontuur! De leukste kinderfeestjes van Nederland! Heldenfeestjes kunnen gevierd worden door heel Nederland! Met onze locaties in de buurt van Harderwijk Nijmegen Gouda Rotterdam en Antwerpen is er altijd een kinderfeestje te organiseren bij jou in de buurt!
Kinderverjaardag. Kinderfeestje. Kinderpret. Feesttraktaties Kinderpretpagina.nl.
Ze kunnen zich in drie varende scheepjes vermaken als stuurman gids van een rondvaartboot of Lees verder. Oorlogs en Verzetsmuseum Rotterdam. In het OorlogsVerzetsMuseum Rotterdam hoef je je niet te vervelen! Er is van alles te zien en te beleven. Je kunt een heleboel te weten komen over de tijd dat Rotterdam gebombardeerd werd. Maar ook over de tijd daarna. Speeltuin De Kievit is een speeltuin met zwembaden en een kleine kinderboerderij. De totale oppervlakte van de speeltuin bedraagt 10.000m2. Alhoewel alle kinderen welkom zijn zijn kinderen van 0 tot 12 jaar de Lees verder. Bij Ballorig Rotterdam Ommoord zijn er heel veel leuke dingen te doen!
Tips adressen voor actieve kinderfeestjes Kidsproof Rotterdam.
Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin.
Kinderfeest Rotterdam Abel Restaurant. Logo Tasman. Logo Abel Activiteiten. Logo Abel Klimbos.
De Abel Activiteiten worden georganiseerd vanuit Abel Restaurant Abel klimbos is een klimbos voor jong en oud! Grand Café Restaurant Abel biedt uw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes een dag om nooit te vergeten. Wij hebben een van de mooiste gelegenheden voor een kinderfeest in Rotterdam en omgeving. Onze sfeervolle en uitgebreide horeca en activiteitengelegenheid ligt tussen Poortugaal Rhoon en de Oude Maas. Een uitstekende locatie voor een geweldig kinderfeest voor kinderen uit Rotterdam en omgeving. De kinderen zullen waarschijnlijk het meeste plezier beleven in het klimbos dat Grand Café Restaurant Abel speciaal heeft aangelegd.
Kinderfeestje Rotterdam.
zoek opnieuw wis zoekfilter. Rotterdam Kinderfeestje 48 uitstapjes. Wat is er te doen? Tips van de redactie! Miniworld Rotterdam er wacht een hele wereld op jou! Gratis speurtocht voor kinderen. geopend open op zondag woensdag donderdag vrijdag zaterdag. ROTTERDAM ZUID-HOLLAND Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld in Nederland. Treinen auto's Rotterdamse hotspots en complete havens zijn tot in detail nagemaakt.
Kinderfeestjes Dok 99 Rotterdam.
Dok 99 Rotterdam All-In Grillbuffet Bowlen. Het team van Dok 99 Rotterdam. HET LEUKSTE KINDERFEESTJE VAN ROTTERDAM! Een kinderfeestje moet natuurlijk leuk zijn maar het is ook wel heel erg lekker als je zelf niet met alle rommel zit! Dok 99 Rotterdam is daarom de perfecte plek voor je kinderfeestje! De kinderen vermaken zich prima tijdens het bowlen en het etenen je hoeft zelf niets te doen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een uurtje discobowlen en daarna frietjes eten met alle vriendjes? Of een uur lang onbeperkt pannenkoeken eten en gezellig bowlen? En zelfs met de hele klas heeft Dok 99 Rotterdam een aantal hele leuke arrangementen!

Contacteer ons