Resultaten voor activiteiten voor kinderfeestjes

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     activiteiten voor kinderfeestjes
 
Costa del Zeumeren Kinderfeestjes.
Het team van Costa del Zeumeren organiseert een 3, 4 of zeskamp met activiteiten die van tevoren zorgvuldig zijn samengesteld. Na de activiteiten is er nog een heerlijk glaasje limonade met chips en het programma wordt afgesloten. Voor de jarige er er een leuk cadeautje.
Het koelste kinderfeestje vier je bij Skidôme! Skidôme.
Kies een of meerdere activiteiten, bekijk en selecteer eventuele extra opties aan activiteiten en horeca-mogelijkheden en vraag een offerte aan! Voorwaarden voor kinderfeestjes. Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf minimaal 6 en maximaal 11 kinderen. Enkel op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag. We bieden geen kinderfeestjes aan in de kerstvakantie.
Kinderfeestjes Heerhugowaard Sport.
Voor het reserveren van een kinderfeestje, kunt u contact opnemen met. de receptie 072-5675040 of via info@heerhugowaardsport.nl. Gewone kleding is verboden in de zwemzaal. De zwemzaal alleen betreden in badkleding. Voor het reserveren van een kinderfeestje, kunt u contact opnemen met de receptie van Waardergolf of vul het online reserveringsformulier in.
Kinderfeestje in Drenthe? Joytime Groepsactiviteiten Grolloo. Kinderfeestje in Drenthe? Joytime Groepsactiviteiten Grolloo.
Activiteiten Particulier Kinderfeestje. Feestjes moeten een feestje zijn en juist daarom kies je voor de Stoerste Speeltuin van Drenthe, Joytime in Grolloo. Wij zorgen dat de jarige het feestje van zijn leven krijgt. De mogelijkheden voor kinderfeestjes. Klimpark Outdoor Grolloo 8 t/m 12 jr.
Activiteiten Natuurcentrum.
In het restaurant en buiten op het terras organiseren we regelmatig activiteiten voor jong en oud, zoals spelletjes en knutselmiddagen. Ook stellen wij graag een activiteit speciaal naar wens samen, bijvoorbeeld voor een babyshower, kinderfeestje, verjaardag, receptie of jubileum. Bel, mail of kom bij ons langs voor de mogelijkheden.
Kinderfeest De Scheg.
Een cadeautje voor de jarige. Een groepsfoto alleen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Gebruik van een speelkist. Een feestmenu met: verse friet met saus naar keuze, snackmix: kipnuggets, minifrikadellen, bitterballen en. kaassoufflés, drinken en een ijsje. Tarief kinderfeest ijsbaan 1150, per kind/ouder/begeleider. Dit is exclusief schaatshuur. Tijdens kinderfeestjes bedraagt de schaatshuur 350, per paar.
Kinderfeestje in Drenthe leuke activiteiten voor kinderen.
Voor meer informatie en een prijsopgave op maat kunt u contact opnemen. Alle kinderfeestjes gaan vanaf 6 kinderen. Als u gebruik wilt maken van de beweegbare tafel bij het kinderfeestje basis, raden we u aan deze populaire attractie te reserveren. Er is altijd 1 medewerker van ons die het feestje begeleidt en uitleg geeft, maar die helpt niet bij de activiteiten.
Leuke kinderfeestjes Limburg? Kijk op VVVMiddenLimburg.nl.
Reserveer direct online een activiteit zodat je kinderen genieten van een leuk kinderfeestje in Limburg! Fun Beach Group Events Kinderfeestje Limburg. Op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje of gewoon erop uit met een stel kinderen in Limburg? Bij Fun Beach Event Leisurepark kunnen de kinderen zich helemaal uitleven tijdens verschillende Fun activiteiten. Meer over Fun Beach Group Events Kinderfeestje Limburg. GlowGolf maakt van Minigolf of midgetgolf een unieke belevenis. Meer over GlowGolf Weert. Rondvaarten: Rederij Cascade. In de regio Midden-Limburg kun je bij Rederij Cascade voor allerlei rondvaarten terecht. Van een korte trip van ruim een uur tot een halve dag op de Maasplassen.Kijk op onze vaarkalender voor onze actuele afvaarten. Meer over Rondvaarten: Rederij Cascade. Rond het hart van Weerterbergen het centrumplein, bevinden zich het Subtropisch zwembad sauna, Restaurants, winkels, terrassen, bowlen, midgetgolf en diverse speeltoestellen. Meer over Vakantiepark Weerterbergen. Kinderfeestjes Venlo /Roermond e.o: Family Entertainment Centre.

Contacteer ons