Resultaten voor activiteiten voor kinderfeestjes

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     activiteiten voor kinderfeestjes
 
Kinderfeest De Scheg.
Andere activiteiten in De Scheg. Kom zwemmen in ons Zwemparadijs. De hele dag staat bol van de verrassingen: er is entertainment en je ontvangt een heerlijk feestmenu. Een kinderfeest in het Zwemparadijs bestaat uit.: Entree Speelparadijs mits geopend. Je eigen feestwebsite voor jou en je vrienden.
Kinderfeestje in Drenthe? Joytime Groepsactiviteiten Grolloo. Kinderfeestje in Drenthe? Joytime Groepsactiviteiten Grolloo.
Activiteiten Particulier Kinderfeestje. Feestjes moeten een feestje zijn en juist daarom kies je voor de Stoerste Speeltuin van Drenthe, Joytime in Grolloo. Wij zorgen dat de jarige het feestje van zijn leven krijgt. De mogelijkheden voor kinderfeestjes. Klimpark Outdoor Grolloo 8 t/m 12 jr.
Activiteiten Natuurcentrum.
In het restaurant en buiten op het terras organiseren we regelmatig activiteiten voor jong en oud, zoals spelletjes en knutselmiddagen. Ook stellen wij graag een activiteit speciaal naar wens samen, bijvoorbeeld voor een babyshower, kinderfeestje, verjaardag, receptie of jubileum. Bel, mail of kom bij ons langs voor de mogelijkheden.
Kinderfeestjes Pannenkoekenhuis De Ontdekking.
De kinderfeestjes die u hierboven ziet zijn ook uit te breiden met leuke activiteiten en opdrachten. Zo is er namelijk een piratenfeest en een prinsessenfeest, waarbij er opdrachten uitgevoerd mogen worden door de kinderen. Bij het piratenfeest wordt er een speurtocht gehouden naar een schatkist. Om de schatkist te kunnen vinden moeten de kinderen zich stap voor stap ontwikkelen tot piraat!
Kinderfeestjes met sport, spel en fun! VTC Sports Planet.
Je kunt hier springen op de trampolines, klimmen op de klimmuren, apenkooien in de jungle, lasergamen in de arena en nog veel meer. Als je niet kunt kiezen tussen alle activiteiten is het ook nog eens mogelijk om deze activiteiten te combineren. Je kunt in teamverband spelen, lekker met zn allen samen of juist de individuele strijd aangaan. Wat is nu een feestje zonder lekker eten? Precies, niks dus. Frietjes, taart, chips, limonade. VTC Sports Planet zorgt ervoor dat het aan lekkernijen niet zal ontbreken op jouw toffe party! Een ding is in ieder geval zeker: de kinderen hebben enthousiast gespeeld en goed gegeten na een feestje bij VTC Sports Planet ze zullen goed slapen.; Sport, spel en fun. De termen sport, spel en fun staan centraal bij VTC Sports Planet en dit zie je ook terug in de kinderfeestjes. Met meer dan 20 verschillende kinderfeestjes zit er absoluut een feestje voor jouw zoon of dochter bij!
Het koelste kinderfeestje vier je bij Skidôme! Skidôme.
Kies een of meerdere activiteiten, bekijk en selecteer eventuele extra opties aan activiteiten en horeca-mogelijkheden en vraag een offerte aan! Voorwaarden voor kinderfeestjes. Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf minimaal 6 en maximaal 11 kinderen. Enkel op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag. We bieden geen kinderfeestjes aan in de kerstvakantie.
Kinderfeestjes Twiske Haven.
Cateringlijst vanaf 20 pers. Boek je boot. Activiteiten op het water. Vaarkaart het Twiske. Zwemmen en strandjes. Met je kids. Met je hond. Met je paard. Vier je verjaardag in het Twiske! Zoek je een leuk idee voor een kinderfeestje?
Kinderfeestje Huizen Coronel FUN.
Coronel Kartracing Ladingpaginas Kinderfeestjes Huizen. Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil je een spetterend kinderfeestje in Huizen organiseren? Een feestje vol plezier, avontuur en wellicht nog een sportief karakter. Dat kan bij Coronel Kartracing Coronel Adventure! Speciaal voor meiden hebben we naast alle stoere activiteiten een glamour make-up party.

Contacteer ons