Resultaten voor kinderfeestje 11 jaar

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje 11 jaar
 
Kinderfeestje Miniworld Rotterdam Dagje Rotterdam In Miniatuur.
Arrangementen voor een kinderfeestje. Kind 3 t/m 11 jr Volwassene. Rondleiding achter de schermen. Rondleiding achter de schermen. Kindermenu's' slechts 675! Poffertjes, limonade en waterijsje. Broodje Unox worst, limonade en waterijsje. Hamburger, limonade en waterijsje. Patat snack, limonade en waterijsje. Arrangementen voor kinderfeestjes gelden vanaf 6 kinderen van 3 t/m 11 jaar.
Kinderfeestjes Electrocross.nl.
Ennn elk kinderfeestje heeft gratis toegang tot het recreatiepark van de Bergen met oa een grote buiten en binnenspeeltuin en recreatieplas. Daarnaast is het mogelijk om frietjes snack of poffertjes met onbeperkt ranja bij te boeken. leeftijd 6 t/m 11 jaar.
10x De gezelligste indoor kinderfeestjes in Almere VVV Almere.
Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje in Almere en heb je inspiratie nodig? De leukste locaties om je kinderpartijtje in Almere te vieren zetten wij vast voor je op een rijtje. Want de stress van het thuis organiseren van het leukste feestje voor je kind is helemaal niet nodig! Geen stress dat de verf op het plafond eindigt en geen stress dat je over drie weken nog een hoop confetti uit de banken tovert Bij al deze feestlocaties is al die stress niet nodig, want zij regelen de leukste kinderfeestjes in Almere voor je! Lees hier 7x de gezelligste kinderfeestjes in Almere. Politie, Brandweer of Ambulance feestje bij Veiligheidsmuseum PIT. Vier je verjaardag bij Veiligheidsmuseum PIT en leer alles over de Politie, Brandweer of Ambulance. Met het politiefeestje 4-6 jaar leer je hoe je een boef vangt.
Spelletjes voor binnen Kinderfeestje Thuis.
Altijd een leuk spelletje voor het spelletjes kinderfeestje. Tip: hoe jonger de kinderen zijn tijdens het spelletjes kinderfeestje, hoe groter de hals van de fles moet zijn. Voor kinderen tot een jaar of vijf is een kleine emmer misschien nog wel de beste optie.
Kinderfeestjes XL HunzeOutdoor.
Op deze pagina vind je allerlei kinderfeestjes XL met leuke en spannende activiteiten! Alle kinderfeestjes zijn te boeken vanaf 8 personen, waarbij ons advies luidt: per 4 kinderen, 1 ouder/begeleider. De kinderfeestjes kun je reserveren op een woensdag of zaterdag.
Kinderfeestjes De Bios Drachten.
Een kinderfeestje in een gezellig samenzijn met vriendjes en vriendinnetjes bij ons in de bioscoop. Feestjes zijn mogelijk vanaf zes kinderen met één begeleidende volwassene en is voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderfeestjes kunnen enkel telefonisch worden gereserveerd via 0512 543 806.
Kinderfeestje Bowlen en Eten Bowling Partycentrum Putter Eng.
Zie onderstaand voor de details per kinderfeestje. VEEL GESTELDE VRAGEN. 1100, per kind. Wat krijg je van ons.: 55 min bowlen met 1 glas ranja. 1 glas ranja tijdens het eten. Patat met mayonaise. Snack naar keuze kroket, frikandel, kaassoufflé of kipnuggets. een cadeautje voor de jarige! Voor kinderen t/m 11 jaar, max.
Het ultieme kinderfeestje Kartbaan Leeuwarden.
Let op: slechts bij hoge uitzondering worden op zondagen kinderfeestjes gepland. Bekijk hieronder de verschillende kinderfeestjes! Druk op de om de details en de prijs van het kinderfeestje te bekijken. 3x 8 minuten karten. 1950, per kind. 4 personen, t/m 12 jaar. Kinderfeestje Speedy Viper 1.

Contacteer ons