Op zoek naar kinderfeestje 11 jaar?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje 11 jaar
 
Kinderfeestje in Oisterwijk Natuurmonumenten. Close.
Een feestje met gids maximaal 10 kinderen is voor leden van Natuurmonumenten 8, per kind, niet-leden betalen 11, per kind.; De jarige krijgt na afloop van het kinderfeestje een cadeautje.; Alle kinderen krijgen een verrassing en er is voor iedereen ranja.; We plannen samen de datum, tijd en het programma. Je kunt je feestje bij ons vieren op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag! Het kinderfeestje duurt ongeveer 2 uur en je kunt beginnen tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Het is belangrijk om minimaal 3 weken van tevoren te reserveren. Wij kunnen dan op tijd voor een gids zorgen. Bel gerust voor vragen naar het bezoekerscentrum: 013 591 5000. Is het kort dag? Kijk dan eens naar een feestje zonder gids, dat ouders zelf kunnen begeleiden. Voor kinderen van 4 6 jaar.
Pannenkoekenhuis Het Betoverde Bos Kinderfeestjes.
Vier je verjaardagsfeestje in Het Betoverde Bos! Vier je kinderfeestje bij Oertijdmuseum Boxtel en sluit af met spelen en pannenkoeken bij Het Betoverde Bos in Esch. Kinderen van ca. 4 t/m 11 jaar. Wat krijg je? Bezoek aan het Oertijdmuseum met speurtocht, dinosaurusfilm, knutselen en geluksteen.
Kinderfeestje organiseren? Voor de leukste feestjes kom je naar Bussloo!
Probeer samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes uit de kamer te ontsnappen, gaat het jullie lukken? Super stoer: Kinderfeestje Lasergame Bussloo: The Next Generation! Ben jij en zijn jouw vriendjes 6 jaar of ouder en ben je op zoek naar een supergaaf kinderfeestje?
Kinderfeestjes FitHuman.
Bedankt namens ons en de 11 boys." Dolle" pret op het feestje van onze 10-jarige dochter. Sluipen door de bosjes, lasergun in de aanslag, gewoon genieten! Deze enthousiaste mensen snappen hoe je kinderen met een duidelijke instructie helemaal los kan laten gaan. Succes verzekerd als je een origineel feestje wil voor je stoere dochter en haar vriendinnen." Onze" kinderen van 8 en 12 jaar hebben hun kinderfeestje gevierd door te gaan lasergamen bij FitHuman.
Kinderfeestjes Euroscoop Maastricht.
Let op: voor 3D films geldt een filmtoeslag van 100, en een toeslag van 100, per 3D bril indien u zelf 3D brillen meeneemt, hoeft u die niet meer aan te schaffen. Reserveren is verplicht en kan per mail naar maastricht@euroscoop.nl. Voor meer informatie kan je bellen naar 31 43 820 03 20. Reserveer nu jouw kinderfeestje!
Kinderfeestjes: de leukste tips! Kidsproof Nijmegen.
kinderen 8 tot 10 jaar. kinderen 10 tot 12 jaar. Wis alle filters. totaal 211 resultaten. Pagina: 1 2 3 4 5 6 7. In de gezellige fotostudio in Cuijk dichtbij Nijmegen krijg je een complete fotoshoot tijdens je feestje! Houd jij van nagels lakken en versieren? Vier je nagelfeestje dan bij jou thuis met Floranails! 5 Lees meer. Creatief bij Decorama. Een creatief feestje geven? Kom dan je feestje vieren bij Decorama in Malden! Moon Trees feestje. Real life gamen op een speciaal daarvoor ingericht eiland op Zandziebar! Wat een cool feestje! Verover jij de Paintball Area bij ANAC Karting Paintball of winnen de tegenstanders? Dol op chocolade? Dan mag je deze kinderworkshop bij Chocobreak niet missen! Op je feestje naar de film! Wil je een tof filmfeestje met je vrienden en vriendinnen? Ga dan naar Vue Nijmegen! Wil je allerlei echte circusmaterialen uitproberen. Nodig de Circuswinkel bij jou thuis uit. Dat is gaaf! Vier een creatief feestje! Bij Studio 108 workshops in Beuningen vier je een gezellig creatief kinderfeestje!
Tickets Prijzen Pannenkoekenboot Amsterdam.
Kinderen van 3 tot 11 jaar 2050., Vier je kinderfeestje aan boord van de Pannenkoekenboot! Speciaal voor de jarige job en alle vriendjes heeft de bemanning een feestelijk kinderfeestjespakket samengesteld. Stap samen aan boord, versier je pannenkoeken met allerlei lekkernijen en dobber in de mega grote ballenbak.
Kinderfeestje Lasergame Rotterdam.
Een verjaardag is voor een kind de mooiste dag van het jaar. Blije mensen, lekker snoepen, cadeautjes en natuurlijk een spannend kinderfeestje! Lever de strijd met je vriendjes en vriendinnetjes in de Lasergame Arena en versla ze tijdens een gezellig potje. Kinderen 4 t/m 11 jaar: 2150., Junior Kids Party. Lang, lang geleden waren de stoerste mannen en vrouwen de baas op zee. De mensen begonnen te bibberen als ze de schepen met de vlag aan de horizon zagen verschijnen. De zeelieden van tegenwoordig vechten niet met kanonnen maar. Kinderen 6 t/m 11 jaar 1675., Kinderen 6 t/m 11 jaar 1175., Combineer je feestje met een heerlijk kindermenu en het feestje is compleet. Ga een spannende laserbattle aan bij Lasergame Rotterdam en sluit de middag af met een heerlijk kindermenu.

Contacteer ons