Zoeken naar Kinderfeestje Amersfoort

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Kinderfeestje Amersfoort
 
Diverse jongensfeestjes in Amersfoort 1001activiteiten.nl.
Een leuke speurtocht die wij speciaal voor kinderen hebben bedacht is het GPS schat zoeken in Amersfoort of Soestduinen. Een perfect uitje als kinderfeestje waar jij met je vriendjes of vriendinnetjes een spannende tocht gaan meemaken op zoek naar de verborgen schat. Spannende Kinderfeestjes thuis bij Spyctive Misdaadspellen. Vanaf 9950 per kinderfeestje. 5 t/m 40 kinderen. Kinder GPS speurtocht Kinderfeestje thuis. Een misdaad oplossen tijdens je kinderfeestje Spannend kinderfeestje voor 7 tot en met 13 jaar. Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een misdaad oplossen dit noemen wij een Missie.
Kinderfeestje DierenPark Amersfoort.
Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en ga samen op ontdekking in het park. Lees snel verder om te zien uit welke verschillende feestjes je kunt kiezen. Kinderfeestje in DierenPark Amersfoort. Altijd al eens in het binnenverblijf van onze tijgers willen kijken? Met de Tijgerfuif ontmoeten jullie een dierverzorger die je meeneemt achter de schermen bij deze gevaarlijk roofdieren en jullie laat zien waar de tijgers s nachts slapen. Dit feestje start op woensdag om 15.00 uur en zaterdag om 14.30 uur. Naast het kijkje achter de schermen bij de tijgers worden jullie meegenomen langs nog veel meer dieren. De rondleiding duurt zon 75 minuten daarna kunnen jullie zelf in het park op ontdekking.
superfun Amersfoort.
Het indoor activiteitencentrum in Amersfoort geschikt voor uw bedrijfsuitje kinderfeest vrijgezellenfeest familie uitje. Geschikt voor alle doelgroepen.
Kinderfeestjes Sportstep.nl.
Je bent hier Home / Dagjes Uit / Kinderfeestjes. Vier je verjaardag op de coole sportstep! Steppen in Amersfoort is top voor elke kinderfeestje. Step door het spannende singelpark met heuvels afdalingen en scherpe bochten en speel het spannende spel in het prachtige vernieuwde Randenbroekerbos. Op de coole sportstep step je sneller dan je denkt. Beklim de steile helling van de Monnickendam kijk uit over de grachten en pleinen. Na afloop kan je lekker zélf je pannenkoek versieren of samen de allerlekkerste frietjes wegwerken bij Van Gogh in de Langestraat. Speel het spannende spel in het Randenbroekerbos.
Vue.
Wanneer het filmprogramma bekend is nemen wij telefonisch contact met u op. Wilt u graag meer duidelijkheid over ons actuele filmprogramma bel dan naar onze kassa 033 461 89 00. Vue Kinderfeestje in Vue Amersfoort. De gekozen reservering is bij Vue Amersfoort wijzig. Volg ons ook via. Nu in de bioscoop. Totaalaanbod Film bij Vue.
Toffe Creatieve Kinderfeestjes in Amersfoort en omstreken Workshopperij.nl.
Laat ons het feestje verzorgen en geniet onder het genot van een kopje koffie van de kinderen die heerlijk creatief aan het werk zijn. Na het feestje gaan alle kinderen trots naar huis met hun eigen kunstwerk. De feestjes bij Workshopperij zijn inclusief. en heel veel gelach gekkigheid en plezier. Optioneel Pannenkoeken of hotdogs.
Kinderfeestjes de leukste tips! Kidsproof Amersfoort.
Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren in Amersfoort? Wij hebben het méést complete overzicht van kinderfeestjes in en om Amersfoort voor je gemaakt. Nu alleen nog even kiezen. kinderen tot 4 jaar. kinderen 4 tot 6 jaar. kinderen 6 tot 8 jaar. kinderen 8 tot 10 jaar. kinderen 10 tot 12 jaar.
Circus Amersfoort.
Zondagmiddag is er een inloopworkshop vanaf 13.00 uur. Bijzondere kijkjes achter de schermen tijdens de Open Monumentendagen op de Wagenwerkplaats. Zo is er zondagmiddag een inloopworkshop van Circus Amersfoort en is de Verkeerstuin Amersfoort open voor iedereen! 4 Bekijk op Facebook. Circus Amersfoort zaterdag augustus 27th 2016 at 404pm. Nu is het nog rustig maar straks spelen wij opgeruimd staat netjes in het openluchttheater! 23 Bekijk op Facebook.

Contacteer ons