Meer resultaten voor Kinderfeestje Amersfoort

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Kinderfeestje Amersfoort
 
Diverse jongensfeestjes in Amersfoort.
Voor een leuk en actief kinderfeestje met als thema Asterix en Obelix in Amersfoort of Soestduinen gaan jullie verschillende spelletjes spelen die de Galliërs vroeger ook deden. Helemaal in de geest van deze twee bijzondere stripfiguren moet je een aantal proeven ondergaan.
Kinderfeestje Amersfoort klimmen Kei Boulderhal Amersfoort.
Kinderfeestje Amersfoort klimmen. Op zoek naar een sportief kinderfeestje in Amersfoort? Bij Kei Boulderhal kan geklommen worden op klimwanden van 380, hoog, voor de veiligheid ligt er een dikke mat op de grond. Op de klimwanden zijn meer dan 175 routes uitgezet in allerlei verschillende moeilijkheidsgraden.
Vue.
Over het kinderfeestje. Kinderfeestjes kunnen op alle dagen van de week m.u.v. de schoolvakanties worden gehouden. Het arrangement is geldig vanaf zes kinderen en één volwassene en is speciaal voor kinderen van vier tot en met elf jaar. Kinderfeestje in Vue Hilversum.
Stoere kinderfeestjes.
Meer outdoor kinderfeestjes. Hier vind je alle stoer kinderfeestjes die Out in Action jou te bieden heeft! Al onze feestjes kun je combineren met limonade, taart, frietjes of gewoon een lekker zakje chips! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. In de volgende categorieën vind je heel veel kinderfeestjes.
Kinderfeestje regio Amersfoort? Kijk eens op Kidzy.nl.
Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Amersfoort en omgeving? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden aan kinderfeestje deze regio, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.
Kinderfeestje organiseren Amersfoort?
Kinderfeestjes regio Amersfoort. Direct offerte aanvragen. Het nieuwste en wellicht ook wel het meest uitdagende kinderfeestje dat we hebben. Onder leiding van onze instructeur ga je een aantal proeven doen om te kijken wie van jullie zich de ware Robinson" mag noemen.
Superfun Amersfoort Indoor activiteitencentrum Bedrijfsuitje.
Bij Superfun kunt u diverse arrangementen samenstellen voor 7 tot 200 personen. Naast het diverse aanbod aan activiteiten, is er ook gelegenheid voor een borrel en/of het uitgebreide BBQ buffet. Uw kind is jarig en mag het kinderfeestje vieren bij Superfun.

op 24-06-2018 open. op 25-06-2018 open. op 26-06-2018 open. op 27-06-2018 open. op 28-06-2018 open. op 29-06-2018 open. op 30-06-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.

Contacteer ons