Meer resultaten voor kinderfeestje 12 jaar

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje 12 jaar
 
Kinderfeestje in het Mauritshuis.
Kinderfeestje in het Mauritshuis. Vier je verjaardag in het Mauritshuis! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee naar het museum en ontdek de verhalen van Maurits Muis. Of maak een schilderij met verf die je zelf hebt gemaakt. De kinderfeestjes in het Mauritshuis zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
Arrangementen.
Het kinderfeestje basis arrangement bevat entree, schaatshuur, frietjes met een snack naar keuze en 1x frisdrank en kost 1550, per persoon. Het kinderfeestje is te reserveren t/m 12 jaar leeftijd jarige. Je kan het basisarrangement uitbreiden met een langebaan clinic of ijshockey clinic.
Kinderfeestje Noord-Holland / Speelpark de Swaan Langedijk.
Dagelijks open van begin april t/m eind oktober 10.00-17.30uur. wil je er een van onderstaande kindermenu's' bij je kinderfeestje, geef dit dan bij binnenkomst door bij de entree, dan zorgen we ervoor dat het op de afgesproken tijd klaar staat voor jullie.
Kinderfeestje, verjaardagsfeestje, kinderpartijtje v.a. eu 1200, goedkoop, leuk en uitdagend uitje voor jongens en meisjes Almere.
Onderling wisselen met zijn eigen vriendjes mag altijd, als de verdeling maar gelijk blijft. Daarnaast houden wij ook de leeftijden van de deelnemers van het kinderfeestje bij elkaar, hele jonge kinderen 9, 10 of 11 jarige spelen bij ons niet samen met grotere kinderen 12, 13, 14 jaar.
Kinderfeestjes De website van survivalteamede!
13000, 1300, p/p extra. Survival met half uur teambuilding vanaf 12 jaar. 13000, 1300, p/p extra. Survival met 1 uur outdoor lasergames. 16000, 1600, p/p extra. Outdoor Lasergames kinderfeestjes vanaf 7 jaar. 11000, 1100, p/p extra. 16000, 1600, p/p extra. 20000, 20.00 p/p extra. Outdoor lasergames met marshmallows. 12500, 1250, p/p extra. De tijd voor lasergames is de werkelijke speeltijd, men dient een half uur vtv aanwezig te zijn voor uitleg etc. KLEDING ADVIES: de deelnemers krijgen van ons een legerjas aan, zelf een oude broek aan en een schone broek mee. Leeftijd van de jarige. Kies hier uw Kinderfeestje. Optie 1: 2 uur survival allround kinderfeestje. Optie 2: 2 uur survival met boogschieten kinderfeestje. Optie 3: 2 uur survival met teambuilding kinderfeestje. Optie 4: 1 uur survival met 1 uur outdoor lasergames kinderfeestje. Optie 5: 1 uur outdoor lasergames kinderfeestje.
Dans Creatie Feestjes.
Tijdens het kinderfeestje is er gelegenheid om taart te eten zelf meenemen en de jarige alle cadeautjes van de genodigden te laten uitpakken. Deze tijd gaat dan wel af van het dansen. Er is daarom een mogelijkheid om het feestje een half uur langer te boeken, de kosten zijn dan 175, per feestje. Feestjes/workshops voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
Kinderfeestjes De Bios Drachten.
Een kinderfeestje in een gezellig samenzijn met vriendjes en vriendinnetjes bij ons in de bioscoop. Feestjes zijn mogelijk vanaf zes kinderen met één begeleidende volwassene en is voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderfeestjes kunnen enkel telefonisch worden gereserveerd via 0512 543 806.
Kinderfeest, Discozwemmen, Groepsactiviteit ZIB Zwemcentrum Best.
Ook alle kinderen krijgen als aandenken na afloop een onderwaterfoto. U huurt het instructiebad helemaal voor uw kinderfeestje af. Er zijn dus geen andere bezoekers aanwezig. Ons personeel vermaakt de kinderen met spelletjes en houdt toezicht. tijdens het vrijspelen. Kinderen zonder zwemdiploma B mogen in het water meedoen onder begeleiding van een volwassene. Het aantal kinderen ons advies is tussen de 15 en /-25 kinderen dat u laat deelnemen mag u zelf bepalen. Maar de hele klas kan bijvoorbeel ook. Al jaren organiseren wij dit soort succesvolle kinderfeestjes voor kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar waarbij wij de zorg van de ouders volledig uit handen nemen.

Contacteer ons