Meer resultaten voor kinderfeestje 12 jaar

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinderfeestje 12 jaar
 
Beleef het leukste kinderfeestje in GaiaZOO! GaiaZOO.
Een kinderfeestje in GaiaZOO is inclusief een frietje, een snack en mayo of ander aangepast arrangement. Bekijk 6 foto's.' NIEUW: Gaia's' Lente Feest 4 t/m 12 jaar. Ontdek de Lente in GaiaZOO en geniet van alles wat GaiaZOO te bieden heeft.
Kinderfeestje t/m 12 jaar WaddenfunWaddenfun.
Kinderfeestje t/m 12 jaar. Wat is er nou leuker dan samen met alle vrienden en vriendinnen de uitdaging aan te gaan om het wat hogerop te gaan zoeken. Een top feestje! Een kinderfeestje bestaat uit minimaal 4 kinderen. Bij hele jonge kinderen t/m 6 jaar klimt er per 3 kinderen 1 betalende volwassene mee.
Vier je kinderfeestje in de Friese natuur It Fryske Gea.
We hebben voor elke leeftijd, tussen de 4 en 12 jaar, rugzakroutes uitgezet. Op pad met een rugzak vol onderzoeksmateriaal leren de kinderen meer over de natuur en de dieren die er leven. De rugzakroutes zijn alleen mogelijk onder begeleiding van een ouder of leerkracht. Benieuwd naar de verschillende routes, locaties en kosten? Prijs per kind: 2, voor leden, 250, voor niet-leden je betaalt voor minimaal 10 kinderen. Waar: Nationaal Park De Alde Feanen Eernewoude of Ketliker Skar Katlijk. Zwerftocht met jeugdgids alle leeftijden / 2 uur. Ga op pad met een echte natuurkenner. Een gids van It Fryske Gea neemt de kinderen mee op zwerftocht door de natuur en past de activiteit aan op leeftijd en jaargetijde. De zwerftochten zijn altijd actief en belevingsgericht. Van het spotten van roofvogels tot het ervaren van springen op trilveen. Let op: dit kinderfeestje is wegens drukte niet altijd te boeken, bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers van het bezoekerscentrum.
Kinderfeestjes De website van survivalteamede!
13000, 1300, p/p extra. Survival met half uur teambuilding vanaf 12 jaar. 13000, 1300, p/p extra. Survival met 1 uur outdoor lasergames. 16000, 1600, p/p extra. Outdoor Lasergames kinderfeestjes vanaf 7 jaar. 11000, 1100, p/p extra. 16000, 1600, p/p extra. 20000, 20.00 p/p extra. Outdoor lasergames met marshmallows. 12500, 1250, p/p extra. De tijd voor lasergames is de werkelijke speeltijd, men dient een half uur vtv aanwezig te zijn voor uitleg etc. KLEDING ADVIES: de deelnemers krijgen van ons een legerjas aan, zelf een oude broek aan en een schone broek mee. Leeftijd van de jarige. Kies hier uw Kinderfeestje. Optie 1: 2 uur survival allround kinderfeestje. Optie 2: 2 uur survival met boogschieten kinderfeestje. Optie 3: 2 uur survival met teambuilding kinderfeestje. Optie 4: 1 uur survival met 1 uur outdoor lasergames kinderfeestje. Optie 5: 1 uur outdoor lasergames kinderfeestje.
Kinderfeestje, verjaardagsfeestje, kinderpartijtje v.a. eu 1200, goedkoop, leuk en uitdagend uitje voor jongens en meisjes Almere.
Onderling wisselen met zijn eigen vriendjes mag altijd, als de verdeling maar gelijk blijft. Daarnaast houden wij ook de leeftijden van de deelnemers van het kinderfeestje bij elkaar, hele jonge kinderen 9, 10 of 11 jarige spelen bij ons niet samen met grotere kinderen 12, 13, 14 jaar.
Kinderfeestjes Palm Party House.
Wij hebben voor de kinderen diverse leuke kinderfeestjes en discobowlen. Voor een kinderfeestje hebben wij arrangementen variërend van discobowlen met een hapje en een drankje tot een complete tienergourmetparty. Kortom: voor alle kinderen wat wils. Onze standaard kinderparty bestaat uit.:
Kinderfeest kinderpartijtje vieren in Amsterdam doe je bij Candy Castle te Amsterdam.
om je feestje te vieren. Afhuren voor High Tea privé-feestje., prijs op aanvraag! Kinderfeestje ook op maat te bestellen! 020 8903154 BEL ONS. Kinderfeestje vieren in Amsterdam doe je in Candy Castle Speelparadijs! Kinderfeestjes zijn mogelijk tot en met 12 jaar.
Kinderfeestje in het Mauritshuis.
Kinderfeestje in het Mauritshuis. Vier je verjaardag in het Mauritshuis! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee naar het museum en ontdek de verhalen van Maurits Muis. Of maak een schilderij met verf die je zelf hebt gemaakt. De kinderfeestjes in het Mauritshuis zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Contacteer ons