Resultaten voor kinder feestjes

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinder feestjes
 
Kinderfeestjes Sportcomplex Koning Willem-Alexander.
Als je er genoeg van hebt is er daarna nog een toetje om het feest mee compleet te maken. Wil je nog iets extra's' bovenop het zwemfeestje? Kies dan een van de activiteiten hieronder. Alle reserveringen voor feestjes verlopen via Feest44: www.feest44.nl.
Kinderfeestjes Euroscoop Schiedam.
Bij Sir Winston Fun Games Schiedam zijn er diverse mogelijkheden om feestjes te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een hapje eten bij een van de restaurants, een gezellig potje gamen bij Sir Winston Fun Games én naar de bioscoop een van de nieuwste films bekijken!
Kinderfeestjes, Kids Zwembad De Meerval Wijchen.
Op de volgende tijden is het mogelijk om een Kinderfeestje in Zwembad De Meerval te vieren.: In schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden om je kinderfeestje te vieren, neem contact op voor de mogelijkheden met de receptie. Het is heel leuk om jouw kinderfeestje te organiseren tijdens het discozwemmen.
Plaswijckpark Kinderfeestjes Plaswijckpark.
We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht je toch niet kunnen op de gereserveerde datum dan kijken wij graag met jou naar een alternatieve datum. Eventuele annuleringen kunnen uiterlijk tot 48 uur vóór aanvang van jouw gereserveerde kinderfeestje.
Kinderfeestjes zoetermeer actief zoetermeer actief.
Aantal: 5-10 kinderen. Fablab is te vinden in de Hoofdbibliotheek op het Stadhuisplein. Aanvragen of informatie: 06 54.68.86.70. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Andere feestjes in Zoetermeer. Kinderfeest in de magische kasteelkamer.
Kinderfeestjes bij Continium Continium.
De publieksbegeleiders helpen u ook graag bij eventuele vragen. Tijdens het bezoek aan Continium houden de ouders toezicht en begeleiden de kinderen bij het maken van de Kids Tour speurtocht, Laat je niet kisten Doe-tocht en/of de Science boxen Uiteraard is er in het Lab ook deskundig personeel aanwezig dat jullie op weg helpt. Voor begeleidende volwassenen geldt voor feestjes in Continium een gereduceerd entreetarief van 950, p.p.
Kinderfeestjes Move On Roosendaal Fitness Sportschool Kickboxing Zwemlessen Zumba Spinning Powerfit.
Fit en Fun zwemmen. Creatieve Combi feestjes. Combi Bios feestje. Graffiti Teken feestje. Combi Zwem feestje. Graffiti Teken feestje. Algemene voorwaarden zwemlessen. Respons Roosendaal On the Move. Iets te vieren? Bij Move On Roosendaal bent u aan het juiste adres als het om kinderfeestjes gaat.
Sportbedrijf Drachten Kinderfeestjes.
Kipnuggets of frikandel of kroket. Prijs 1025, p.p. Heeft u specifieke wensen? Onze Infobalie is u graag van dienst voor een kinderfeestje op maat! Sportbedrijf Drachten biedt ook kinderfeestjes aan in de meest moderne gymzaal ter wereld en op de klimwand!

Contacteer ons