Meer resultaten voor kinder feestjes

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kinder feestjes
 
Kinderfeestjes Hèt Pannekoeckershuys.
Binnen in Puks speelgrot of buiten in de Koeckerstuyn. Zoek jij een feestje met uitdaging? Speel dan Koeckersgolf golf adventure-golf een unieke beleving. Voor kinderen vanaf 9 jaar: per speciale outdoor-step of met zijn tweeën op een duo-step op ontdekkingstocht.
Kinderfeestjes Sportcentrum Leek.
Binnen Sportcentrum Leek zijn er drie verschillende kinderfeestjes mogelijk, zodat je hier vaker dan één keer je feestje kan vieren! en.als je jarig bent, krijg je bij elk feestje een passend kadootje! Kijk onder de kop beach, verhuur of bowlingcentrum voor de verschillende kinderfeestjes.
Kinderfeestjes bij Kids Lodge.
Het Kinderfeestje van uw zoon of dochter snel geregeld? Kom het vieren bij pand 17.
Bij elke Bounz Party kunnen de kinderen lekker springen, instructies krijgen van de Bounz Master en dodgeball spelen. De jarige krijgt ook nog een cadeau van Bounz. Als ouder kun je lekker achterover zitten, want Bounz regelt het gehele feest!
Tips en ideeën Kinderfeestje 1001activiteiten.nl.
5 t/m 40 kinderen. Kinder GPS speurtocht Kinderfeestje thuis. Een misdaad oplossen tijdens je kinderfeestje, Spannend kinderfeestje voor 7 tot en met 13 jaar. Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een misdaad oplossen, dit noemen wij een Missie. De missie kan bij u thuis, of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Kinder-mozaïekpakketten voor thuis van Cristallo. Vanaf 795, per kind. Vanaf 1 kind. Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland. Kinderfeestje thuis Creatieffeestje. De gezelligste kinderfeestjes zijn die feestjes waar niemand zich verveelt en waar alles van een leien" dakje loopt.
Kinderfeestjes Fun Forest Klimparken.
Hierover leest u meer in de omschrijving van de feestjes. Er dient te allen tijde minimaal 1 volwassene aanwezig te zijn bij het kinderfeestje. Afhankelijk van het geboekte parcours klimt deze volwassene mee, of zal deze de kinderen vanaf de grond aanmoedigen.
Kinderfeestje organiseren?
Kids Spa en Feestjes. Sparkelized is een exclusieve kinderkleding winkel en kids spa! Wij verkopen oa Philipp Plein, Boss, Guess, My Brand, Woolrich en vele designer merken. Kids Spa en Feestjes Op onze 1e en 2e etage hebben we een echt kinder spa.
Kinderfeestjes Kasteel Hoensbroek.
Dat is een kinderfeestje op Kasteel Hoensbroek. De feestgangertjes vinden het gegarandeerd super spannend: samen op avontuur en soms een beetje griezelen. Ga op speurtocht verkleed als ridder of prinses. Vier jouw feestje met al je vriendjes en vriendinnetjes in een echt kasteel.

Contacteer ons