Resultaten voor Kinderfeestje

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Kinderfeestje
 
Vier je kinderfeestje bij Wunderland Kalkar! Wunderland Kalkar.
Vier dan je kinderfeestje bij Wunderland! Het allerleukste kinderfeestje vier je bij Wunderland Kalkar. Zo vier je je verjaardag in Kernie's' Familiepark of bijvoorbeeld met een leuk pannenkoekenfeestje. Ook kinderen die in de winter jarig zijn, kunnen bij ons terecht.
Kinderfeestje Beeld en Geluid.
Geef bij de entree aan dat het om een kinderfeestje gaat, dan krijg je een flyer met daarop de leukste paviljoens. Kinderen 4 t/m 12 jaar: 950., Per groep van minimaal 5 kinderen kan één volwassene gratis mee als begeleider.
Kinderfeestje DOK6 Theater.
Kinderfeestje met Me On Stage. Vind jij het leuk om te zingen, dansen of toneel te spelen? Dan is het kinderfeestje met Me On Stage zeker iets voor jou! Ga naar de website van Me On Stage voor meer informatie over dit kinderfeestje.
Kinderfeestjes.
Kinderfeestje zwemmen midgetgolfen. Kinderfeestjes midgetgolfen en bowlen. Kinderfeestje zwemmen bowlen. Kinderfeestje zwemmen, midgetgolfen bowlen. NIEUW: Kinderfeestje Dierenbos Bakt. zwemmen, bowlen en bakken. Je kan een kinderfeestje in Vakantiepark Dierenbos reserveren via onderstaande button. Let op: je gaat naar een externe website.
Kinderfeestjes Kartracing Bowling Groningen.
Wij hebben speciale kinder arrangementen samengesteld welke u online kunt reserveren. Bij elk arrangement is het mogelijk om een kindertaart en/of kindermenu bij te reserveren. Kies voor misschien wel het leukste kinderfeestje van Groningen en boek een Kids Grand Prix of ga met een groep kinderen een uur kinderbowlen.
Kinderfeestje TerSpegelt.
Kinderfeesten kunnen gehouden worden van 18 maart tot 31 oktober 2016 schoolvakanties en feestdagen uitgezonderd op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Telefonisch reserveren is mogelijk via 0497-512016 of stuur een e-mail naar info@terspegelt.nl. VOORWAARDEN en Reglement. Op alle kinderfeestjes zijn de algemene voorwaarden van kracht.
Kinderfeestje Lasergame Rotterdam. facebook-icon. youtube-icon.
Een verjaardag is voor een kind de mooiste dag van het jaar. Blije mensen, lekker snoepen, cadeautjes en natuurlijk een spannend kinderfeestje! Lever de strijd met je vriendjes en vriendinnetjes in de Lasergame Arena en versla ze tijdens een gezellig potje.
Kinderfeestje Vieren in Groningen.
De verjaardagsfeestjes voor kinderen bij Snow Outdoorlimits kunnen het hele jaar. Zomer of winter maakt niet uit, want bij ons kun je ook een kinderfeestje binnen vieren. Iedere dag organiseren wij diverse kinderfeestjes al vanaf 5 jaar in de buurt van Groningen.

Contacteer ons