Meer resultaten voor Kinderfeestje

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Kinderfeestje
 
Vier je kinderfeestje in ZooParc Overloon!
En wat dacht je van een exclusieve activiteit, zoals ZooKeeper? Voor welk kinderfeestje je ook kiest: de jarige wordt extra verwend met een cadeautje van de dierentuin! Je kunt kiezen uit de volgende kinderfeestjes.: Kinderfeestje ZooParc feestmaal. Deel op social media.:
Kinderfeestje Malkenschoten.
Het kindermenu bestaat uit kinderfrietjes, ranja, 3 mini frikandellen, saus en een verrassing. Het kinderfeestje met het kleuren van een t-shirt is 15, per persoon. De kosten voor het kinderfeestje met spaarpot verven zijn 1250, per persoon. Er dient 1 volwassen begeleider aanwezig te zijn bij dit feestje.
Op jungle-expeditie met je kinderfeestje De Orchidee├źn Hoeve.
Met de aapjes door de bomen slingeren, vleesetende planten ontwijken en eindeloos ravotten in de junglespeeltuin? Vier jouw kinderfeestje middenin de jungle van de Orchidee├źn Hoeve en kruip samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes in de huid van een echte ranger.
Kinderfeestjes Sprookjesbos.
In de omgeving. Bedrijfsuitjes en groepsarrangementen. Echte ridders en prinsessen vieren hun kinderfeestje in het Sprookjesbos! Kies hieronder hoe jouw feest er uit ziet. sprookjes en spelen. verrassing voor de jarige. sprookjes en spelen. verrassing voor de jarige. sprookjes en spelen.
Kinderfeestjes Vakantiepark Ackersate.
Dan zijn gripsokken verplicht! Deze mag je zelf meenemen of kun je ophalen bij de Vallei. Kom je trampoline springen, maar niet met een kinderfeestje? Dan moet je de gripsokken kopen. Deze kosten dan 200, per paar. Reserveer een kinderfeestje.
Kinderfeest De Scheg.
Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag is er een activiteitenbegeleider aanwezig. Geeft u een kinderfeestje op dinsdag, dan is er geen activiteitenbegeleider aanwezig en wordt er geen foto gemaakt. Voor een kinderfeest in het Zwemparadijs dienen alle kinderen in het bezit te zijn van zwemdiploma AB.
Uitnodiging kinderfeestje zelf maken Als beste getest Kaartje2go.
Bij een kinderfeestje of verjaardagsfeestje hoort een originele uitnodiging. Laat de voorpret beginnen met het maken van de kinderfeestjes uitnodiging. Kies een vrolijke uitnodiging kinderfeestje uit de collectie en maak samen met je kind een originele uitnodigingskaart voor het kinderfeestje.
Kinderfeestje Amusementspark Tivoli.
Dit betekent dat overige kortingsbonnen/acties niet gelden voor kinderfeestjes. De laatste mogelijkheid om te eten is om 16.30 uur. Mocht het kinderfeestje niet kunnen plaatsvinden en u vergeet dit te annuleren, dan zijn we genoodzaakt om administratiekosten in rekening te brengen.

Contacteer ons